Ivane,
som nadseny lebo ked si zoberes crep ako je kadet, nalozis tam silny motor, vyberes cely interier a nechas tam len 1 sedacku a volant - to je zabava a hardcore
a ten kadet - je na nom porobene akurat toto - motor 2.0 16v turbo - oznacenie bohuzial neviem a ani neskumam )
podvozok - tusim nejake tuhsie tlmice - znacka neviem )
su tam tam kolesa 235/45 17´´
nic ine neni na tom aute robene okrem nastavenia turba na vyssie tlaky
video
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
congo, já Ti nevím... ani rám tam nemá? Kastle Kadetta je daleko měkčí než je kastle u Nexie a obzvlášť u +/- 250 koní to bude znát. Kamarád jezdil závody do vrchu s 2.0 16V bez turba a začaly mu vypadávat skla, jak se ta kastle strašně kroutila...
Jinak abych pravdu řekl mi to zase tak hardcore jako Tobě nepřipadne, ale to je věc názoru... tak hlavně, ať jezdí opatrně.
Jinak abych pravdu řekl mi to zase tak hardcore jako Tobě nepřipadne, ale to je věc názoru... tak hlavně, ať jezdí opatrně.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jo sem s tim a zadny soukromniceni bavite se tady o necem a my nevime vo co go
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To Ti klidně vyvrátím, jde o konstrukci karoserie ne o to, jak velká kola na auto dáš...congo píše:chalosi ja sem to video neviem dat treba Ivana poziadat )
to Ivan - ako kadett neni tvrdy ale ked tam das velke kolesa tak auto stvrdne a to mi nevyvrati teda nikto )
A to video: Video093.mp4.AVI
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No video sice zajimavy,ale staci jit na youtube a tam je takovych videii milion...kdyz narves na Kadetta velky a siroky kola tak ti to bude akorat vic zrat,ale karoserii to moc nepomuze...to je muj nazor...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...