Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Bracha ma Astru 1.6 Caravan a ma na brzdy stejny nazor (a ja taky, kdyz jsem s tim parkrat musel jet), jenze v servisu rekli, ze je to pry "vlastnost" Aster, nikoliv zavada...bobpe píše:spokojný. minulý týždeň som mal požičanú astru - classic 1.4 twinport - jedinú alebo teda 2 veci čo boli lepšie - kratšie dráhy pri radení a väčší kufor - ja mám Lacetti HB. inak - ďaleko - ďaleko hlučnejšie auto, treba na to dupať aby to išlo a hlavne - nebrzdí to! tak otrasné brzdy som nemal ani na felicii, možno 13ročná nexia brzdí ako tá astra čo som mal!
Ja mam SE a tam to nejde. Chtel sem si koupit ale pry nejsou. Nevi nekdo kde by byly k sehnani. Ja jezdim celkem se sedadlem dosti sklopenym dozadu ale hlavu uz tak moc dozadu nesmim dat jinak bych usnulJura píše:U CDX obě přední opěrky hlavy naklopit jdou (4 polohy). Světla v mém případě průměr (o něco lepší než předchozí Felicia).karstn píše:Celkem jo jen mi vadi hlavova operka ze nejde sklopit jen posunovat nahoru a dolu. A zesvetel tez nejsem nijak nadsen.
No, to je fakt, že to nastavení opěrky "nejvíc vzadu" se vlastně nedá použít. Jsem rád, že mám polohovatelné. Zkus poshánět, třeba se dají dokoupit a vyměnit.karstn píše: Ja mam SE a tam to nejde. Chtel sem si koupit ale pry nejsou. Nevi nekdo kde by byly k sehnani. Ja jezdim celkem se sedadlem dosti sklopenym dozadu ale hlavu uz tak moc dozadu nesmim dat jinak bych usnul. Na delsi trasy se fakt prida polohovatelna
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |