Prosba o pomoc
Moderátor: Blue Lanos
Prosba o pomoc
Zdravím, jsem tady nový uživatel a trošku mi zlobí Matiz. Při zahřátém motoru během jízdy začne škubat jako by neměl palivo.Na úseku 10km to udělá tak 6×.Zkoušel jsem vyměnit palivový filtr i svíčky,ale je to pořád stejné.Nemáte s tím nějaké zkušenosti?
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
To ano ,lebo pri takej rýchlosti musí prenášať velký krútiaci moment.Pri pomalej jazde na malý plyn by to ale nerobilo.Ja som poradil jednoduchšie riešenie ,ktoré treba vylúčiť a nebudem predsa hned radiť výmenu lamely ,ked som mal málo informácií ,aby som tak radil.Iné by bolo keby to človek mohol sám vidieť a skúsiť sa trochu prejť.To by som vedel poradiť.Od stola sa to velmi nedá.Potrebujem viac informácií.
Jasne. Diki za info. Ja som menil nedavno rozvody, VN kable, cistil sviecky, veko rozdelovaca, ale aj tak mi to teraz trosku "preklzovalo" nad tych 130 km/h. Moj Matko ma cez 83 tkm, takze to fakt asi bude tou spojkou... Nevies inak nahodou, kedy cca priemerne zacnu odchadzat lamely u Matizkov (zavisi zrejme od stylu jazdy atd, ale predsa) ?
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Ahoj Rado.Možná jsi četl jak jsem měnil díly spojky,jestli ne,tak si to najdi.Můj matýsek má nalítaný 91000 km a lamela byla sjetá skoro až na nýty a ložisko se rozpadlo na dva kousky.Víc si najdi pod příspěvkama od Happy.Rado77 píše:Jasne. Diki za info. Ja som menil nedavno rozvody, VN kable, cistil sviecky, veko rozdelovaca, ale aj tak mi to teraz trosku "preklzovalo" nad tych 130 km/h. Moj Matko ma cez 83 tkm, takze to fakt asi bude tou spojkou... Nevies inak nahodou, kedy cca priemerne zacnu odchadzat lamely u Matizkov (zavisi zrejme od stylu jazdy atd, ale predsa) ?
Díly byly objednány v AutoKrč (www.autodilykrc.cz)a stály:lamela-610kč,přítlačný kotouč-940kč,ložisko-620kč,lanko spojky-330kč. Držím palce.HappyRado77 píše:Diki Happy, aj som ta tam ku koncu pochvalil Inak ked sme pri tom - co ta vysla nove diely spojky?