Pojďte poradit,jak natunit espero...
Moderátor: Blue Lanos
Pojďte poradit,jak natunit espero...
Mám Daewoo Espero 1,8 CD a to pouze seriově vyráběné..Pojďte poradit od čeho začít tuning..Chci si koupit nějaká hliníkáče,ale nevím jestli to benga pochopí,když uvidí 16" místo 14"..Nechci zbytečně provokovat.. (nevíte někdo,zda to nejde přepsat v techničáku?)...Jo a nechci snížit radikálně životnost..
Dík za rady a pomoci
Dík za rady a pomoci
- Reklama
No nevím jak 16" ale s 15" nebyl problém zapsat do techničáku podle mě když si seženeš ten papír co k těm kolům dávaj a bude tam třeba i německý Tüv a schváleno na Espero tak to zapíšou kolek stojí 10Kč mám to vyzkoušený . Jinak na Espero toho moc není na okrasu tam spíš jen motor a podvozek kup tuning svíčky , sportovní filtr ,výfuk atd. jen podle tvých možností . Tady máš pro inspiraci na téhle stránce máš i ceník http://www.tuning.jedrasik.pl/
- Blue Lanos
Takto je to celkom fesne afticko
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem na netu tyto žárovky:
Žárovky „Premium Xenon“ jsou prvojakostní žárovky vybavené technologií Bi-lux, díky které disponují o 30% vyšším svítivým výkonem než běžné žárovky stejné watáže. Dodáváme v provedení H1, H4 a H7. Firma Lucas je garantem jakosti dodávaných žárovek.
Patice: H1
Napětí: 12V
Wattů: 55W
Balení: sada 2ks
Homologace: Ano, schváleno pro provoz na pozemních komunikacích.
Můžu si je bezobav hodit na espero?
Jo a jaký vzduchový filtr by si mi doporučil a případně porad jaké zásady dodržovat při instalaci a jak tu samotnou instalaci porvest....?
Žárovky „Premium Xenon“ jsou prvojakostní žárovky vybavené technologií Bi-lux, díky které disponují o 30% vyšším svítivým výkonem než běžné žárovky stejné watáže. Dodáváme v provedení H1, H4 a H7. Firma Lucas je garantem jakosti dodávaných žárovek.
Jo a jaký vzduchový filtr by si mi doporučil a případně porad jaké zásady dodržovat při instalaci a jak tu samotnou instalaci porvest....?
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Kde sehnat překladač z polštiny do čj
Mám takový lehčí problém..Vetšina rad a pomocí je na polských webech a tak podrobně polštině zrovna nerozumím,takže jestlí nádou někdo máte překladač textů z polštiny do češtiny (např. update do Eurotran) ,moc by ste mi tim pomohli...díky.!
Nazdar nevím jestli ti dojde SZ nějak mě to odhlásilo tak to píšu radši znova těch žárovek se neboj dej je tam a s tím filtrem dej King Dragon nebo Green (sem zvědav jak se tu zase rozjede diskuse kterej je lepší ) jinak jestli budeš dělat jinak sání tak si dej pozor aby to nenasávalo bordel od země nebo od před tebou jedoucích autT-PK píše:Našel jsem na netu tyto žárovky:
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mno,tak jsem byl za mym servisákem a ten me se sportovním filtrem vyfuckoval.! řekl,že nejlepší je original...ze je to stejne jenom kus bavlny a že to akorát propouští víc vzduchu a čím více vzduchu,tak i tím více miniaturních nečistot atd. a že se to zanedlouho odrazí na motoru atd..Mno kurna,tak to jsem radeji koupil origoš Daewoo za 300 a jel jsem zklamaný domů..říkal,že jediný způsob jak vylepšit tah motoru a ničím ho neničit je čistota,častá výměna oleje a natural 100 od shellu..Tak nevím,ale asi to testnu... Takže čekám nějaké názory...
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je supr,že jsem narazil na někoho,kdo nechce auto jen na rok poježdění,ale plánuje ho mít supr po delší dobu..Tak s filtrem jsme se shodli a ted co?Porad co dal..Nejlip konkretne..Nejake prachy uz mam usetrene,ale vis jak,ted na skoro zimu je tuning celkem na prd,no..Tak to musim vše pořádne rozmyslet a na jaře to začne... Jinak mám ted v plánu ty žárovky o kterých jsem psal (doufám,že mi to teda nic neudela s lampama) a tonování oken (50%zrcadlost podle norem) a zkusím ty kola (asi 15" AEZ disky) a zkusím začit jezdit na ten Shell V Power racing (100 Natural)...Jenomže co dal? Díks za rady..!!
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Musíš se rozhodnout, jakým dalším směrem budeš auto upravovat, zda to bude podvozek, brzdy, výfuk, úpravy motoru... nebo naopak plasty, černá okna, křídla apod...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Prostě moje první rada zní, udělej si koncept, plán, jak budeš "tunit"
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project