Pomalé rozloučení :(
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Pomalé rozloučení :(
Oznamuji všem, ze po dlouhé době zčásti opouštím značku Daewoo. Rodinným vozem se stal Renault Scenic Grand 2,0 RXi. Upozorňuji že jen z části, protože jsem raději prodal motorku než Matize.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
Re: Pomalé rozloučení :(
Pěkný denBrainman píše:Oznamuji všem, ze po dlouhé době zčásti opouštím značku Daewoo. Rodinným vozem se stal Renault Scenic Grand 2,0 RXi. Upozorňuji že jen z části, protože jsem raději prodal motorku než Matize.
Tak ať ti jezdí! A v Renault clubu mám i dost kamarádů a teď budou mít sraz 18-20.5 http://www.renaultclub.cz / Tak jestli budeš mít čas tak jeť!
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak teď jsi tedy zabodoval!!! SchvalujiBrainman píše: ..... protože jsem raději prodal motorku než Matize.
Ja si stejne jednou zase mozna koupim chevy, Lacik 3 je libovej ale ceny jeste moc ne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
dekujuVojta píše:Tak teď jsi tedy zabodoval!!! SchvalujiBrainman píše: ..... protože jsem raději prodal motorku než Matize.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
je mi to moc lito,a vic se rict neda.nebo mozna jen ve zkratce brainman mel problem s motorem na nubi a jelikoz jsme nebyli schopni zavadu odstranit okamzite doslo k tomuto reseni.motor je nyni jiz uplne v poradku a nubi je na prodej.od naseho sefa mam zakazano o tom mluvit i kdyz na to mam svuj jasny nazor,ale nikdo neni neomylny a obcas se proste sejde nekolik spatnych udalosti v jednu dobu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
To poznám zo svojej dielne.Ja často riešim rébus čo inde akosi nevedeli odstrániť.A niekedy riešia iní čo som ja nedokázal.Tak to vo svete chodí.Ja som už riešil závadu aj s psychotronikom.A môžem napísať ,že jeho pomoc ozaj pomohla.Ale predaj vozu neporieši závadu.A na tom novom aute je v predu taký znak že aké je to auto-Na ....
jasne ze prodej to neresi ale tam byla zavada se kterou to prodat neslo.uz je vyreseno,a auto s pi..u na kapote mam stejny nazor,ale snad bude spokojeny
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51