Má někdo z vás podobnou zkušenost? Vítám každou dobrou radu.
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Nazdar,ja som to vyriesil tak ze som cele svetla rozobral,vycistil som sosovky lebo boli z nejakeho dovodu zakalene-[urcite to ma aj vacsina z vas] neviem z akeho dovodu sa to stava,a dal som tam xenony s H1-vybojkou a 6000K,svetlo je nadherne biele a ked je aj poprsane tak nemam absolut. problem.A nebojte sa ohniskovej vzdialenosti lebo ma rovnaku ako H1-halogen.Cena celej xenon.sady bola 5000Kc a som nadmieru spokojny.A este ta chcem upozornit na 100W ziarovky,skusal som to, a po kratkom case mi popraskalo sklo na ziarovke,a ked som to dal reklamovat tak mi na to odpovedali ze ak som to mal v cockovych svetlach tak mi to neuznaju le bo v cockach sa nestacia tie ziarovky chladit. Vela stastiaromishowski píše:Ahoj všichni fandové této značky.Řeším jeden problém a to - přední světla mají krytí ve předu z umělé hmoty,která se mi zdá už neprůhledná místy a a při noční jízdě se mi zda málo osvětlená cesta přede mnou. Dají se vyměnit kryty světel solo nebo se mění celé paraboly? Myslím ovšem za nějakou rozumnou cenu.
Má někdo z vás podobnou zkušenost? Vítám každou dobrou radu.
Tak to urcite nieco ulomis lebo tie svetla niesu rozoberatelne a ak to chces spravit tak to budes musiet otvorit len na silu,a potom este nemas zarucene ze to dobre zalepis,mne sa zo zaciatku orosievali tak som ich musel este dodatocne utesnit.Ale ak pojdes do toho a podari sa ti to rozobrat tak sa to tam da krasne poutierat,po tej cocke prejdes prstom a uvidis ten rozdiel.Ja som este nastriekal striebrenkou to drzanie tej cocky lebo je to tmavsie,a aby pohlcovala co najmenej svetla,a teraz ked mam aj zhasnute svetla tak to vypada ako keby to tak slabucko svietilo.A este som zaslepil to odvetravanie svetla,take gumene kolienka,je mozne ze sa aj tade dostal ten prach.Daj vediet,cusromishowski píše:to eSPERADO: máš nějaký tip ,jak rozebrat světlo? Mám takový pocit,že opravdu čočka pravého reflektoru je zakalená.Reflektor jsem ještě nerozebíral,měl jsem obavu,abych něco neulomil. Můžeš mi,prosím,poradit?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |