První Čech si koupil nejdražší auto světa - Bugatti Veyron
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Škoda
....to Ivoš já Tě beru, mám stejný názor - jenom už nemůžu sledovat to protěžování škodovek v testech - v autách roku ( 2003 - fabie ) - a i jiných mediálních anketách - jinak roomster se mi taky nelíbí - to není ani MPV ani dodávka - to je rumcajs, jako kdyby VW zkoušel ve škodovce, co snese vkus kupujícího....a tady jsme prostě na korejce - cena x užitná hodnota...co dodat
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto
Serpico: Tak za prvé jsi naprosto nepochopil co jsem chtěl říct (tvůrce vs. řidič je rozdíl)...
...za druhé jízlivé osobní výpady si můžeš odpustit - nikdy jsem netvrdil že je Felda nepřekonatelná...
...a to o té objektivitě mi připadá jako špatný vtip...chápu že "objektivita" pro tebe znamená vychválit Daewoo do nebe a zdupat Škodu do prachu...ale občas mi to připadá skutečně přehnané...možná by nebylo od věci zřídit sekci "Plivárna na Škodu" a tam by ses mohl realizovat...
PS: Tu klimu na Feldě sis měl dát spravit - ten větrák to samozřejmě bez problémů utáhne...
...za druhé jízlivé osobní výpady si můžeš odpustit - nikdy jsem netvrdil že je Felda nepřekonatelná...
...a to o té objektivitě mi připadá jako špatný vtip...chápu že "objektivita" pro tebe znamená vychválit Daewoo do nebe a zdupat Škodu do prachu...ale občas mi to připadá skutečně přehnané...možná by nebylo od věci zřídit sekci "Plivárna na Škodu" a tam by ses mohl realizovat...
PS: Tu klimu na Feldě sis měl dát spravit - ten větrák to samozřejmě bez problémů utáhne...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To je fotečka z toho hřbitova Ferarri.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
škoda
...to Kessler tvůrce versus řidič je rozdíl ( nebylo v tom s tvé strany trochu závisti ) - nic proti tomu, za jízlivé osobní výpady - co k tomu dodat - já proti tobě opravdu nic nemám - v některých věcech i sdílím tvůj názor a rozhodně na Škodu neplivu ( sám jsem dával na servr Škodu 742, která se ale nikdy nevyráběla ) - Daewoo - Chevrolet je a byla běžná komerce v případě nexie dokonce líbivá - ono to je o výměně názorů - nemám důvod zřizovat " sekci pliváme na škodu " ani bych se tam nedokázal realizovat, nikdy jsem totiž na nic neplival ( to prostě nedělám fyzicky ani na ulici ) - co to je za nesmysl.
Abych nezapomněl k té klimě na feldě 1,6, měnil se i celý chladič ( byl zanešený od mušek ), ale nepomohlo to ( domněnka servismanů ), tento služební vůz jsem měl dva roky ( s měsíčním proběhem 300 - 400 km ) tak trochu o něm můžu říct....pokud jsem večer vystoupil z vozu byl jsem vyklepanej a zlámanej jak stará partyzánka ( myslím cigaretu )ale nakonec ono to je o srovnání technických parametrů a cen a můj názor je samozřejmě subjektivní s ohledem i na publikace v různých medíích ( jsem pravidelný čtenář )...nechci tady dělat vlny, servr je o výměně ( i názorů ) a vzájemné pomoci, tedy pro tebe " felda je skvělá " , nechť je mi můj názor prominut...
Mějte se fajn
Abych nezapomněl k té klimě na feldě 1,6, měnil se i celý chladič ( byl zanešený od mušek ), ale nepomohlo to ( domněnka servismanů ), tento služební vůz jsem měl dva roky ( s měsíčním proběhem 300 - 400 km ) tak trochu o něm můžu říct....pokud jsem večer vystoupil z vozu byl jsem vyklepanej a zlámanej jak stará partyzánka ( myslím cigaretu )ale nakonec ono to je o srovnání technických parametrů a cen a můj názor je samozřejmě subjektivní s ohledem i na publikace v různých medíích ( jsem pravidelný čtenář )...nechci tady dělat vlny, servr je o výměně ( i názorů ) a vzájemné pomoci, tedy pro tebe " felda je skvělá " , nechť je mi můj názor prominut...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Blue Lanos
Prajem majitelovi vela stastnych km aby o nom dlllho nepisali v novinach ako o mrtvom majitelovi Mozno je majitel zrucny nie ako Leos Ma***s
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
auto
...to Blue Lanos - " přejme a budiž nám přáno " co dodavát více....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico