Jarní Astra-Kadett-Nexia sraz Milovice
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jarní Astra-Kadett-Nexia sraz Milovice
Ahoj,
tak spřátelený Kadett klub pořádá jako tradičně na letišti v Milovicích týden po našem sraze jejich Opláckej, takže budete-li mít zájem, zde máte propozice a registraci: http://www.kadett.cz/informace/srazy/sraz/
Já bych jel rád, ale vzhledem k tomu, jak jsem na tom časově to vidím zatím 50:50.
tak spřátelený Kadett klub pořádá jako tradičně na letišti v Milovicích týden po našem sraze jejich Opláckej, takže budete-li mít zájem, zde máte propozice a registraci: http://www.kadett.cz/informace/srazy/sraz/
Já bych jel rád, ale vzhledem k tomu, jak jsem na tom časově to vidím zatím 50:50.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak už máme po Baldovci Tak vstříc novému srazu... Kdo jede?
Nexia² project
Ja za sebe rikam ze asi nee, budu rad kdyz vylecim to nachlazeni z Moravy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nechci rejpat, ale sobota se blíží... to fakt nikdo nepojede a čest Daewáků budu zachraňovat sám?
Nexia² project
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zdarek, ja bych isiel velice rád, ale keďže to mám 500km len tam tak neviem neviem... to už môžem ísť rovno do chorvátska omočiť nohy do mora...
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
od IvanaVojta píše:Nachlazení???milosh píše:Ja za sebe rikam ze asi nee, budu rad kdyz vylecim to nachlazeni z Moravy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Že by ?
-------------------------Iveta píše:milosh píše:od IvanaVojta píše: Nachlazení???
Jo kluci , to se nesmíte tak vášnivě líbat !
Že by až takhle zdraví " Vazoun " ta Vám to kluci dala spapat
Tak jsme se zasmali, Ivane, kdo vyhral? Doufam ze jsi obhajil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem zpět z Milovic, ale bez hmatatelného výsledku. Vyhrála to Vectra s motorem 2,0 16V Turbo, druhý byl Kadett GSi se sníženou hlavou, třetí byla z neznámého důvodu Astra GSi a já byl čtvrtý...
Jinak až na asi hodinovou průtrž mračen to byl vydařený sraz a jsem rád, že jsem jel...
Jinak až na asi hodinovou průtrž mračen to byl vydařený sraz a jsem rád, že jsem jel...
Nexia² project