buchotanie v riadení

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Darrio

buchotanie v riadení

Příspěvek od Darrio »

Prosim o radu. Pri prejazde spomalovaca (takeho toho velkeho, nie ten maly polmetrovy) mi stale cosi buchoce od motora. Dnes som sa na to dival a ked pokyvem s tycami riadenia (Lanos bez serva) tak je to ten zvuk. Len neviem ci je to len vymackanou gumou v tom uchyteni alebo je to niekde v tom vnutrajsku toho riadenia.

Nemal uz niekto taky problem, co to moze byt? Neviem ci to vyriesi ked kupim nove tyce riadenia.
Daewoo Lanos 1,5 S, 14"CMS 185/60 R14 Barum Bravuris, CD/MP3 Panasonic, centrál, alarm, tlmiče Monroe Reflex
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Najskuor to budu vybite predne spodne capy. Tie odchadzaju dost rychlo (hlavne na nasich superkvalitnych cestach). Prejavuje sa to buchotom pri prejazde nerovnosti, takze by to mohlo byt ono. Skus zdvihnut auto, chyt rukami predne koleso a skus s nim pohybovat. Pokial tam bude vola a bude to "lockat" (nevie mi prist na um ziadny vhodnejsi vyraz, proste to budes citit) tak to bude ono. Jedina pomoc vymenit. Ja som ich menil asi pred mesiacom a buchot od podvozka prestal.
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Darrio

Příspěvek od Darrio »

vado píše:Najskuor to budu vybite predne spodne capy. Tie odchadzaju dost rychlo (hlavne na nasich superkvalitnych cestach). Prejavuje sa to buchotom pri prejazde nerovnosti, takze by to mohlo byt ono. Skus zdvihnut auto, chyt rukami predne koleso a skus s nim pohybovat. Pokial tam bude vola a bude to "lockat" (nevie mi prist na um ziadny vhodnejsi vyraz, proste to budes citit) tak to bude ono. Jedina pomoc vymenit. Ja som ich menil asi pred mesiacom a buchot od podvozka prestal.
No tie spodne capy budem menit tiez, tie je pocut hlavne ked prejdem po nejakej jame. Ale to co mi vadi je iny buchot prave z toho miesta kde su uchytene tie tyce riadenia. Pocut to este ked je dost rozbita cesta.....ked je viacej dier za sebou.
Daewoo Lanos 1,5 S, 14"CMS 185/60 R14 Barum Bravuris, CD/MP3 Panasonic, centrál, alarm, tlmiče Monroe Reflex
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Tak tento buchot poznam uz 9rokov takze to bude asi konstrukcia lebo na novsich lanosch to uz nerobi :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“