Odloupany lak na masce predniho chladice

Moderátor: Blue Lanos

zovi

Příspěvek od zovi »

Presne tak isto ako má peha v sobotu to môžeme očumovat na zraze ! :D
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To máte teda docela blbý, že máte vše vcelku.....U Nubiry se to dá oddělit....chromovaná část od černé plastové mřížky....moc se mi to nelíbilo, tak jsem to žebrování nahradil černým tahokovem...na srazu budete moci obdivovat ;) :lol: :twisted:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No mne sa zasa nepáčilo že cez tu masku a otvor v nárazníku bolo všetko videt tak som tam tiež dal čierny tahokov :lol:
dnalor

Příspěvek od dnalor »

No tak v utorok som mal trochu času a šmyrklom som si očistil masku presne ako má PEHA. Vyzerá to super, dokonca dnes mi manželka nespoznala auto (stála pri ceste, čakala ma no zbadala ma len keď som zastavil pri nej). Robota na hodinu.
Slam

Příspěvek od Slam »

dnalor píše:No tak v utorok som mal trochu času a šmyrklom som si očistil masku presne ako má PEHA. Vyzerá to super
To je ovsem jen Tvuj (a jeste jednoho jedince tady ;)) subjektivni nazor, mne osobne se to libi tak, jak to vymysleli v Daewoo (teda az na ten "genialni" napad lakovat to pres chrom, s cimz jsem hrube nespokojen :?).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“