Vzduchový filter
Moderátor: Blue Lanos
Vzduchový filter
Čaute. Oplatí sa vymeniť vzduchový filter za tzv. šišku - športový filter. Ak áno, poraďte akú šišku a za koľko si mám vybrať.
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Peha prečo tam nema davať konus filter??? ja ho mam tiež a mam aj LPG a no problem
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
-
- Kontaktovat uživatele:
No lebo máme vyskúšané že s origo filtrom je spotreba aj jazdné vlastnosti lepšie-podotýkam na Landi Renzu lebo lovato to znesie aj keď tu máme tunerov ktorý sa o to pokúšali a mali len problémi no a ja si myslím že na mojej netreba zvišovať výkon a tak to nechávam na klasiku je to menej problémou Aj keď pravda je taká že tie problémy majú Feldy,Fábie ale bohužial aj jeden Lanosík no a iné Daewátko s kónusom tu nemáme čiže je uplne možné že to funguje
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
No mal som ten istý konus aj v nexii a tiež bez problemov a výhoda?? nešlo mi ani tak o výkon ale trochu o zvuk a hlavne že nemusím stale kupovať novu vložku.Spotrebu mam do 10 litrov ale nejazdím ekonomicky rad si nato šlapnem ale mal som aj 8 litrov pri kludnej jazde
Súhlasím s "pehom" pokúsil som sa tam dať športový filter K&D a začalo to blbnúť na LPG , tak tam išiel naspäť pôvodný a je pokoj a výkonu mi celkom postačuje. Tak ho mám naviac ak má niekto záujem ?
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
zovi: Za kolko by bol ten filter??? Dneska mi odtahly auto a hned jsem za to vymazl 1450,-Kc...takze jsem ted uplne v hajzlu...musel jsem ted toho platit vic a je to spatny...ale jen abych vedel cenu...treba penize jeste splasim... kdyztak mi pisni ss...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odtahli kvuli prestupku nebo kvuli nepojizdnosti? Nezapomen, popozitri mas byt v Baldovci s nastupem v HK, tak at necekame zbytecne!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Aaaale vezl jsem auto ke kamosovi,ze mi tam druhy den soupne radio a rano mi volal,ze auto nikde,prej tam probihalo cisteni ulic ale nikde zadna znacka,tak jsem nasranej jel na odtahovy parkoviste pro auto,auto bylo zamceny za plotem a jelikoz jsem ho potreboval a nemel cas na nejaky hadani a tahanice tak jsem to zaplatil...nejak si vydelavat musej a tak daji jen jednu znacku na zacatek ulice ale druhej konec kudy muze kdykoliv kdokoliv prijet to je nezajima a pak jen kasirujou za odtahy...dost mi to ted vlezlo do rozpoctu ale Baldovec to neohrozi,tam pojedu ikdybych mel mit kolonu policajtu za zadama...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ja mam sportovni filtr na Lanosu a celkem spokojenost. Pokud dam plnej, tak pri urcitych otackach ale na muj vkus docela rve. Obcas, kdyz dam malo plynu pri rozjezdu a pustim rychleji spojku, tak to jakoby streli, coz s normalnim filtrem nedelalo. Tot vsechna negativa. Jinak trochu klesla spotreba pri vyssich rychlostech. Porad mam max 7,8 a min 6,8l/100km. Kupoval jsem ho taky hlavne kvuli moznosti cisteni.
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Vaculcim striela?? mne iba pri LPG a to viem že je to niečo s kablami a pozriem nato inak nikdy mi nestrelilo na benzín /možno lebo naň nejazdím /