Píchlá guma
Moderátor: Blue Lanos
Píchlá guma
Ahoj všem, tak rano prijdu k autu a koukam na nemile prekvapeni.Píchla guma, rikal jsem si , ze jsem asi nekde vzal hrebik...Pak kouknu na ostatni auta a bylo mi to jasny, nekdo nam prosel ulici s nozem v ruce....
Tudiz mam v gume cca 1,5 cm díru. Myslite, ze mi to v servisu zalepi, nebo ze uz je to moc? Je to na vnejsim okraji uplne zboku.
Tudiz mam v gume cca 1,5 cm díru. Myslite, ze mi to v servisu zalepi, nebo ze uz je to moc? Je to na vnejsim okraji uplne zboku.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ak je diera z boku moze dat do pneu dusu...mne to tak urobili....tiez nejaky inteligent mi pichol gumu z boku niecim ostrym. Dusa stoji okolo 200sk+plus robota a znovu vyvazenie...cize okolo 400sk ma to stalo.
A este tu dusu mi daval o cislo mensiu ako je pneu.... do 14 pneu daval 13ku
A este tu dusu mi daval o cislo mensiu ako je pneu.... do 14 pneu daval 13ku
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Dříve nebyl problém opravit boční průraz, vulkanizovalo se to běžně, ale nebudou to dělat běžné pneuservisy, ale spíše nějaké speciální firmy. Bohužel o žádné ale nevím, dříve bývala v Mimoni, ale to bylo za hlubokého TOTÁČE.
Jinak je to vzteku, když to byla ještě pěkná pneu. Co naděláš, hajzlové jsou všude.
Jinak je to vzteku, když to byla ještě pěkná pneu. Co naděláš, hajzlové jsou všude.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Lotos tak to DOTUNINGUJ na nejakých 15tisíc nie??? ajtak vinníka nenajdu to nič nepotrebuješ zvonku vymeniť?? kup kapotu na vrakači rozbi ju namontuj si miesto pôvodnej a maš dalšiu škodu
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Nevím jak s takhle velkou dírou pochodíš, ale minulý týden jsem měl vražen vrut do sádrokartonu z boku pneumatiky. Dost jem se divil když šla pneu dolů z ráfku, technik zevnitř pneu brousil, pak tam něco šmidlal nějakým sajrajtem a bylo zalepeno. No a pak jsem se divil ještě jednou při placení - 180 kč
Už bez Matesa