Z Prahy společně na Baldovec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Mildo ja sem pro Pr-Br bez zastavky, minule to bylo jako u malich deti porad nekde neco
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
my jeli jen 1x UL-Praha coz je 100km a bylo to bez zastavky tam i zpet, (9 mesicu)Tomáš píše:Bez zastavky , tak to se v půlce na 100% odpojím . Děti 2 a 5 let , Mildo , myslím, že už to taky znáš.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jasne tak jeste sem to napisu ukecal jsem petra a jedem vsichni jednim autem.snad se tam vejdem.tim pademm se sejdem v pruhonicich u pumpy s vami.a tomasi bud v klidu taky budeme zastavovat takze v pohode.nejaka ta pulhodina nas urcite nepolozi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ja astrou, takze aspon nekdo tam bude mit AUTO
Kdyby se vam nekdo nevesel do auta klido naberu nejaky slecny, mista dost, hlavne na zadnich sedackach
Kdyby se vam nekdo nevesel do auta klido naberu nejaky slecny, mista dost, hlavne na zadnich sedackach
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja to necham v Brne a dojedu s IvanemIvoš píše:Teda Miloshi....tebe pustit na chvilku pryč z domova a jsi jak já Ale s tím autem bych nesouhlasil.....doufám, že budeš parkovat někde u lesa, nebo raději až někde v lese
Ale Ivosi, ty ses svobodnej a to je rozdil, my zenaci mame min sanci
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Svobodnej, ale zadanejmilosh píše:Ja to necham v Brne a dojedu s IvanemIvoš píše:Teda Miloshi....tebe pustit na chvilku pryč z domova a jsi jak já Ale s tím autem bych nesouhlasil.....doufám, že budeš parkovat někde u lesa, nebo raději až někde v lese
Ale Ivosi, ty ses svobodnej a to je rozdil, my zenaci mame min sanci
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak a je tu problém . Mladší dcerka je už týden nemocná , nějaká jarní vyróza , měl jsem to taky a starší holka taky . Zatím jedu já a starší dcera na 100% a žena s tou druhou tak 50 na 50
Tak mě napadlo , že asi pojedu Matizem , jenže aby jste mi na dálnici neujížděli .
Ještě se rozhodne večer .
Tak mě napadlo , že asi pojedu Matizem , jenže aby jste mi na dálnici neujížděli .
Ještě se rozhodne večer .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e