600000km s Octavkou
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
600000km s Octavkou
Tohle me uprime dost vyrazilo dech...videl jsem uz Octavku se 300000km na tachaci ale tohle na me bylo moc...behem necelych 5 let najet vic jak 600000km...to je sila...a tu je odkaz http://news.auto.cz/aktuality/skoda-rekordmanka.html
Naposledy upravil(a) Goose dne ned dub 29, 2007 22:17, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
V.Brousek:Opraveno... ...je fakt,ze po tomto si zaslouzi velike uznani...ja moc Skodovky ale nemusim...jsou predrazene...ale to neni jediny duvod proc mi nesedi...ale tohle je parada co vydrzi...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Pro Goose:
děkuji za opravu, ale fakt se mi to nelíbilo. Nechci hodnotit žádný typ auta, všechny mají něco pro i proti. S Oktávií 1,9 TDi mám možnost občas jezdit, je pravdou že bych jí také nechtěl, blbě se mi leze ven a neuživil bych jí, ale zátah motoru nemá chybu.
děkuji za opravu, ale fakt se mi to nelíbilo. Nechci hodnotit žádný typ auta, všechny mají něco pro i proti. S Oktávií 1,9 TDi mám možnost občas jezdit, je pravdou že bych jí také nechtěl, blbě se mi leze ven a neuživil bych jí, ale zátah motoru nemá chybu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
octavia
....mě to nepřekvapuje, jde o rychlý km a stále zahřátý motor na provozní teplotu, v minulosti jsme měli na Volhy normu 300tisíc km a většinou jsme ji přejížděli na 400 až 500tisíc km bylo to výhodné v kalkulaci...nicméně jsem na šikmokém servru ( míněno bez urážky, musím se rychle podívat do zrcadla, jestli už taky nejsem šikmooký ) no a perlička nakonec, byla tady k vidění nexie s 900tisíc km na tachometru v taxi provozu ( kolega na dovolené na nejmenovaném ostrovu )...jo a ještě v družstvu jsem měl formana, s proběhem přes 400tisíc km ( taky rychlý km denní svoz 400km )...ono to je vlastně o tom, že běžné vozy najedou za 10let 100tisích a z toho bezmála polovinu se studeným motorem ( vody se ohřeje zhruba po 3-4 km ale olej 4 - 5x déle ), a tedy jsou poněkud utahané..
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Re: octavia
To hej Ocatvia môže vydržať toľko km však už som videl aj Nexiu ktorá mala na tachu 470 000km a ťahala dobre
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
octávie
...to Brousek Octavia s objemem 1,9 a výkonem 66 - 81KW a patřičným krouťákem nemůže mít chybu - přesto tento motor proti HDI již poněkuď zastaral...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: octávie
Nejen oproti HDi.Ale třeba i CRDi,CDTi atd. VW trošku zaspalo,ale je fakt,že v době vzniku TDI,nemělo konkurenci.Serpico píše:...to Brousek Octavia s objemem 1,9 a výkonem 66 - 81KW a patřičným krouťákem nemůže mít chybu - přesto tento motor proti HDI již poněkuď zastaral...
Mějte se fajn
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Re: octávie
Všetko by bolo dobre ale TDi oproti HDi je dosť hlučné
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já to říkám furt, že škodovka umí dělat kvalitní auta...
...a co se týče nafty, tak nejlepší je ten původní 66kW TDI...jednoduchý, nesmrtelný a oproti moderním common-railům též nízká spotřeba...jen ten traktor-sound to trochu kazí...
...a co se týče nafty, tak nejlepší je ten původní 66kW TDI...jednoduchý, nesmrtelný a oproti moderním common-railům též nízká spotřeba...jen ten traktor-sound to trochu kazí...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Kamos si nedavno koupil Octavii L&K v plny polni,nechal to nacipovat na 105kw...jezdi to paradne,super auto,ale ten rachot motoru je desnej...uvnitr pohoda ale venku opravdu jak traktor...
škode vie robiť aj nepodarky ,ale s tou Octáviou máš pravduKessler píše:Já to říkám furt, že škodovka umí dělat kvalitní auta...