Nazdárek, najskôr Vám všetkým chcem poďakovať za doterajšie dobreé nápady a postrehy čo sa týkali témy Matízka
Potreboval som vymeniť repráky v dverách ale nevedel som si poradiť z kľukou na okne, nedala sa nijako vybrať, ťahať som ju nechcel aby som ju náhodou nezlomil. Je na to nejaký postup ako ju dať dole, bez mechanického poškodenia?...
Ďakujem
oprava reprákov v dverách
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tema jak delane pro Matiz-Mastera ONDRASE
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kliky dveří
Tady najdeš podrobné montážní schéma:
http://www.malyweb.cz/mates/manu/m39p_doors.pdf
http://www.malyweb.cz/mates/manu/m39p_doors.pdf
Daewoo Matiz CD, 2000, silver
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava reprákov v dverách
Klička je na ose jištěná segerkou, nebo jak se přesně jmenuje ten díl. V servisním manuálu (viz. odkaz výše) doporučují ke demontáži prostrčit kus hadru pod kličkou a pojistku vytáhnout. Já ji vždycky vydlubnu šroubovákem. Když se na výplň dveří v okolí kliky trošku zatlačí (směrem ven z auta), tak je tam relativně dobře vidět.ss2men píše:...nevedel som si poradiť z kľukou na okne, nedala sa nijako vybrať, ťahať som ju nechcel aby som ju náhodou nezlomil. Je na to nejaký postup ako ju dať dole, bez mechanického poškodenia?...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Zdarec, nemáte někdo náhodou stáhnutej ten manuál ? Na každym odkazu a to že jich tady na fóru je mi naskočí akorát tak chybová hláška o neplatnosti akce atd ... Prosím pokud se někdo najde aby to dal na forum tak aby to fungovalo nebo prosím přímo poslat na m.miza@seznam.cz Ukrutně, strašně, nekonečně děkuji.
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.