dobrá tedy dneska sem s nima jel rpvni jizdu a vypadalo to vpohode doufam ze ALU jeste budou za ten mesic pak bych hned bral ale nevim jak to sem ke me dostanes sem az z Ústí nad Labem asi postou no ale to bude kurva velkej balikRobert píše:Já si zatím hubu nerozbil...jak jsem psal, musíš si zvyknout na trochu jinačí styl jízdy, pak je to v pohodě Jinak gumy na alu jsou ještě tak na sezonuP3RF3KT píše:hele a je to s tema tenisakama bezpecny?mam dost ohlasu ze to je o rozbiti drzky pri jizde tak nevim....
ALU na matize
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
- Reklama
PPL-kem to jde a vyjde to na cca 500,-P3RF3KT píše:dobrá tedy dneska sem s nima jel rpvni jizdu a vypadalo to vpohode doufam ze ALU jeste budou za ten mesic pak bych hned bral ale nevim jak to sem ke me dostanes sem az z Ústí nad Labem asi postou no ale to bude kurva velkej balikRobert píše:Já si zatím hubu nerozbil...jak jsem psal, musíš si zvyknout na trochu jinačí styl jízdy, pak je to v pohodě Jinak gumy na alu jsou ještě tak na sezonuP3RF3KT píše:hele a je to s tema tenisakama bezpecny?mam dost ohlasu ze to je o rozbiti drzky pri jizde tak nevim....