Rodinka sa rozrústá

Moderátor: Blue Lanos

Slam

Příspěvek od Slam »

Jo, sorry, neprochazel jsem thready o srazu, ktere se me netykaji (chatky, kolona z Prahy ci Ostravy apod.). :) No ale i tak to neni ani polovicni ucast... Jeste nekoho jsem prehledl? ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Slam píše:Jo, sorry, neprochazel jsem thready o srazu, ktere se me netykaji (chatky, kolona z Prahy ci Ostravy apod.). :) No ale i tak to neni ani polovicni ucast... Jeste nekoho jsem prehledl? ;)
Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Slam

Příspěvek od Slam »

Latrele píše:Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?
To by bylo dobry, akorat jeste nevim, jestli nebudu brachu vyzvedavat v Trebechovicich nebo jestli prijede do HK svym autem. Kde (a v kolik) se chces kdyztak sejit? :?:
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Slam píše:
Latrele píše:Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?
To by bylo dobry, akorat jeste nevim, jestli nebudu brachu vyzvedavat v Trebechovicich nebo jestli prijede do HK svym autem. Kde (a v kolik) se chces kdyztak sejit? :?:
To bychom se jeste domluvili nezajdem treba na pivko, domluvit se?
Slam

Příspěvek od Slam »

Latrele píše:To bychom se jeste domluvili nezajdem treba na pivko, domluvit se?
Se mnou to je tezky - do hospody nechodim a pivo (alkohol) nepiju. :? Poslu Ti kdyztak SZ (PM), az se bude blizit termin... :idea:
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Slam píše:
Latrele píše:To bychom se jeste domluvili nezajdem treba na pivko, domluvit se?
Se mnou to je tezky - do hospody nechodim a pivo (alkohol) nepiju. :? Poslu Ti kdyztak SZ (PM), az se bude blizit termin... :idea:
OKI
zovi

Příspěvek od zovi »

Konečne som sa odhodlal a som tu na fóre :D, rodinke "Leganza" asi sa prídem ukazať na zraz a pokecať!
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Slam

Příspěvek od Slam »

zovi píše:Konečne som sa odhodlal a som tu na fóre :D, rodinke "Leganza" asi sa prídem ukazať na zraz a pokecať!
Parada, budes uz 6. Leganzista! 8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:Jsem moc rad,ze jedes na sraz...jak pises,ze si necetl diskuze o ubytovani a tak,takze ubytovani budes zarizovat az na miste vid...ja taky...nemel jsem ucast dosud jistou,snad zbyde chatka...ale beru nejakej stan pro jistotu...s tim vasim srazem v HK...ja taky pojedu pres HK...nechce se mi po D1 s prazakama...pak mame sraz s lidma z PCE a okoli ve Vysokem Myte...tusim v 9 hod u Lidla...tak se tam muzes sejit vsichni...at tam nejsem s Leganzou sam...takhle budeme 3 a to uz je parada...tak co vy na to???Nebo,ze bychom udelali sraz jen nas 3???Aby jeli jen Leganzy spolu... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:Slam:Jsem moc rad,ze jedes na sraz...jak pises,ze si necetl diskuze o ubytovani a tak,takze ubytovani budes zarizovat az na miste vid...ja taky...nemel jsem ucast dosud jistou,snad zbyde chatka...ale beru nejakej stan pro jistotu...s tim vasim srazem v HK...ja taky pojedu pres HK...nechce se mi po D1 s prazakama...pak mame sraz s lidma z PCE a okoli ve Vysokem Myte...tusim v 9 hod u Lidla...tak se tam muzes sejit vsichni...at tam nejsem s Leganzou sam...takhle budeme 3 a to uz je parada...tak co vy na to???Nebo,ze bychom udelali sraz jen nas 3???Aby jeli jen Leganzy spolu... :lol:
Zalezi na Vas me je to jedno, ale pokud pojedes pres HK tak se muzem s tuknout uz v HK
Slam

HK sraz

Příspěvek od Slam »

@Goose: Ubytovani si zarizovat nebudu, musim byt v nedeli v HK, takze v sobotu vecer pojedu zas domu. Ted jsem koukal, ze chatky uz volne nejsou, ale ve dvou je jeste 1 misto volne (tj. celkem 2 mista):

Obrázek

Takze Ti nic nebrani poslat adminovi Ivanovi na ucet pozadovanou castku a muzes prespat pohodlneji nez ve stanu ci aute. :)

@Goose&Latrele: Ohledne srazu v HK jsem to radsi pridal do sekce o srazu, aby se pripadne mohli pripojit dalsi z HK a okoli, tj. dalsi info je tadyhle, kdyztak napiste pripominky:

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=8907
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No Slamko tak som to ješte upravil ale len podložku pod SPZ a anténu lebo stierače ani mriežku na bielo dávať nebudem :lol: :lol: :lol:

Obrázek Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo a taky som trocha upratal strojovnu :lol: :lol: :lol:

Obrázek Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No jelikoz jedu s pritelkyni tak hledam 2 mista...takze jasne beru stan... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“