Výmena Espera za Chevy
Moderátor: Blue Lanos
Výmena Espera za Chevy
Existuje aj u nás možnosť,že pri kúpe nového auta mi odpočítajú cenu mojho espera z ceny nového chevroletu?Má s tým niekto skúsenosť?Kolko by za to dali tam,keď v sekcii PREDAM čítam za aké sumy sa už predávajú v bazároch...
- Reklama
to Rastos:no samozrejme epicu s full výbavou!
Ale nie,lacík alebo aveo,ono to ešte nie je také horúce.Zatial mi espík celkom slúži a vlani som namiesto nového auta kúpíl radšej chatu so záhradou.A ináč si myslím,že možno je lepšie počkať ešte nejakú dobu,kým tie autá prekonajú detské choroby /motor 1.4.../,a možno sa dočkáme zníženia cien.Keď pozerám predajné štatistiky,tak 18.miesto Chevy na SK je úbohé,a keď im to trošku zapaluje,tak by mohli prísť na to,že konkurencia je velká,a zvýšiť predaj by mohli s atraktívnejšiami cenami...Dávne sú časy rokov 95-99,keď figurovalo Daewoo suverenne na 2.mieste za Škodou!
Ale nie,lacík alebo aveo,ono to ešte nie je také horúce.Zatial mi espík celkom slúži a vlani som namiesto nového auta kúpíl radšej chatu so záhradou.A ináč si myslím,že možno je lepšie počkať ešte nejakú dobu,kým tie autá prekonajú detské choroby /motor 1.4.../,a možno sa dočkáme zníženia cien.Keď pozerám predajné štatistiky,tak 18.miesto Chevy na SK je úbohé,a keď im to trošku zapaluje,tak by mohli prísť na to,že konkurencia je velká,a zvýšiť predaj by mohli s atraktívnejšiami cenami...Dávne sú časy rokov 95-99,keď figurovalo Daewoo suverenne na 2.mieste za Škodou!
To uz pak ale treba nebudou chtit Tvoje Espero vzit protihodnotou ani zadarmo, vzhledem k tomu vyvoji cen... BTW moje Leganza byla dana protihodnotou za Passata ve VW autosalonu (Olfin), takze je to celkem bezna praxe i u rozdilnych znacek (u prodejce Hyundai u nas stoji take bazarove Hyundaje a Daewaa), ale treba vim, ze autosalon Chevrolet u nas stary nevykupuje ani stejne znacky... Takze je treba hledat ten spravny.jegi píše:A ináč si myslím,že možno je lepšie počkať ešte nejakú dobu,kým tie autá prekonajú detské choroby /motor 1.4.../,a možno sa dočkáme zníženia cien.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
To jegi: K vylieceniu detskych chorob sa akosi nemaju. Motory 1.4 sa vyrabaju od r. 2003 a ziadna zmena. Predajnost ich mozno az tak netrapi, nasa krajina nie je pre nich dominantna, najvacsie predaje im robi Taliansko a Nemecko. U nas sa kvoli kupyschopnosti sustreduju najma na Kalos/Aveo, ale vacsie (Lacetti) idu pomenej. V ich pripade odporucam jednoznacne dovoz z De. Tam je obcas moznost vyhodne kupit malo jazdene v max. vybave CDX s motorom 1.8, pri ktorom mi nie je znamy ziaden problem CHECK.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti