Rodinka sa rozrústá
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdy z jse ji koupil tak jsem natankovl 20 litru a najel jsem s ni neco kolem 350 kmGoose píše:No ja ted merim spotrebu porad...kdyz jsem koupil Legu letos v unoru tak mi zrala okolo 12 litru...ted jezdim po Praze a nekdy jako prase za necelych 10 litru...jel jsem mimo Prahu do Krumlova a rekla si o 8.1 litru...pohodlicko pri jizde je opravdu super...na dlouhe vzdalenosti neboli zada nic...proste super...
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
No ale ty sterace a plastova mrizka pod nima Ti ted neladi s temi ostrikovaci...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ve skutecnosti je to cislo taky cerne (asis myslel podklad pod tim cislem, ze? ), nicmene barvy na RZ jsou pevne dane a cerna tam je taky (cerne znaky na cernem pozadi by jaksi nebyly videt), ramecek RZ mam tez cerny, takze zkus neco lepsiho, cim bys me "dostal". Ale myslim, ze vedle orig. casti interieru v sede barve a orig. sedostribrnych litaku u me zadny zavazny prohresek proti barevne sladenosti nenajdes (narozdil od Tebe, i kdyz se vsemozne snazis to zamaskovat).-peha- píše:A už ťa mám dosť šák sa pozri na svoje číslo veď je bielé a tomu hovoríš že ladiť jó
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
nebylo to presne 350 pocital jsem to z hlavy, ale vychazelo to mezi 6-7Labroman píše:no pockat ... hovoris o Lege 2.0 benzin?? ... takze 20lit / 350km ... ved to je 5,7lit / 100km ... to sa mi nezda?Latrele píše:Ja kdy z jse ji koupil tak jsem natankovl 20 litru a najel jsem s ni neco kolem 350 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Nič v zlom Slamku já beru tvoju Leganzičku jako velmi pekné auto je proste čierná a krásná moje srandy prosim ťa ber s rezervou lebo vážne sa mi ta tvoja velmi páčí Jo neviem aký máš názor ale rámečky v chromu sú pekné a na čiernych autách je to podla mna velmi vhodné a ani to nešpatí vieš mne sa velmi páčia na mojej ale fakt na čiernom je to bomba ale opeť len moj názor
Vsak ja bilou povazuji tez za velmi elegantni, jen mi prijde trosku zbytecne znasilnovat cerne doplnky na bile, protoze protiklad bila-cerna spolu ladi IMHO vic nez dostatecne. Chrom povazuji za prezitek a anachronismus z doby pred par desitkami let, takze chromovana cast masky chladice je minimum a zaroven temer i maximum, ktere jsem ochoten akceptovat (vedle chromovanych klik dveri uvnitr). Zcela zretelne si pamatuji, jak vypadala treba prvni generace Skoda 120GLS anebo jeste lepe Moskvic (ktery mel kdysi otec) - chromovane cele narazniky, kompletni predni celo, listy, vsechny hrany na aute, ramy oken, poklice kol...tehdy to byla moda, stejne jako chlapi nosili licousy a pesinku na strane a zensky sileny drdoly apod., ale to neznamena, ze dneska to nepusobi spis legracne a u tech aut lacine a kycovite...
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze chromovane doplnky k bile barve docela dost ladejSlam píše:Vsak ja bilou povazuji tez za velmi elegantni, jen mi prijde trosku zbytecne znasilnovat cerne doplnky na bile, protoze protiklad bila-cerna spolu ladi IMHO vic nez dostatecne. Chrom povazuji za prezitek a anachronismus z doby pred par desitkami let, takze chromovana cast masky chladice je minimum a zaroven temer i maximum, ktere jsem ochoten akceptovat (vedle chromovanych klik dveri uvnitr). Zcela zretelne si pamatuji, jak vypadala treba prvni generace Skoda 120GLS anebo jeste lepe Moskvic (ktery mel kdysi otec) - chromovane cele narazniky, kompletni predni celo, listy, vsechny hrany na aute, ramy oken, poklice kol...tehdy to byla moda, stejne jako chlapi nosili licousy a pesinku na strane a zensky sileny drdoly apod., ale to neznamena, ze dneska to nepusobi spis legracne a u tech aut lacine a kycovite... [