Leganza - návod na obsluhu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:hele nevite nekdo jak zapnu tempomat???Byl jsem to ted zkouset podle toho navodu a nic...zmacknu tlacitko CRUISE,jedu treba kilco a pak otocenim packy dolu by se mel zapnout ale nic se nestane,auto zacne zpomalovat jak sundam nohu z plynu...jak vubec poznam,ze tempomat v aute je???Treba jestli neni vykuchanej a ja si jak blb hraju s tlacitkama...
Tak toho zjevne vykuchanej mas... :cry: Jelikoz je v Leganze mechanickej tempomat, tak to poznas hned, a to tak, ze se Ti plynovy pedal jakoby sam zmackne a hlavne drzi pak aktualni rychlost, kterou pak stejnou packou regulujes otacenim nahoru a dolu, cimz decentne pridavas a ubiras... Slapnutim na jakykoliv pedal tempomat vypnes.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

A co kdyz jen nefunguje nejakej spinac???Ja tempomat nevyuziju,ale chtel jsem to jen vyzkouset a dneska se mi dostal do ruky navod na obsluhu takze to procitam a testuju...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:No o alarmu sem nenasel nic a o centralnim zamykani tam taky moc neni...jen jedna veta a to ta,ze centralni zamykani funguje pouze na dvere od ridice,kterymy uzamknes nebo odemknes vsechny ostatni dvere...hele nevite nekdo jak zapnu tempomat???Byl jsem to ted zkouset podle toho navodu a nic...zmacknu tlacitko CRUISE,jedu treba kilco a pak otocenim packy dolu by se mel zapnout ale nic se nestane,auto zacne zpomalovat jak sundam nohu z plynu...jak vubec poznam,ze tempomat v aute je???Treba jestli neni vykuchanej a ja si jak blb hraju s tlacitkama...
Jak to popisujes tak by mel fungovat. tak jeste zkus dat nejdriv nohu z plynu a potom s tim otoc. A pokud to nepujde tak se mrkni na pojistku.
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pojistky...z tech mam kurna takovy strach...proste jsem odpurce jakykoliv elektriky...vymenit zarovku ano ale s elektrinou koncim...mam spatnou prihodu s vymenou pojistek,kdysi jsem menil pojistku u Skody 120,pojistku jsem vymenil a chtel jet pryc,ale z niceho se tam zacli tavit kabely a zacla horet palubka,slo to silene rychle...no byl to dost hroznej pocit,takze rychle ven z auta,odpojit baterku a hadrama jsem to uhasil,no jelikoz bydlim na sidlisti tak cumeli vsichni hned z oken... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
dnalor

Příspěvek od dnalor »

To je brutálne. Ja som mal pred Leganzou tieš Š 120 a povedal som si že je to životu nebezpečné auto so spotrebou 10L. Chvala bohu je v šrote a ja mám Legu (so spotrebou max 10L).
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pak jsem mel strach do toho auta uz sednout tak jsem ji prodal...auto to bylo opravdu strasny ale na zacatky dobry,dost sem se na nem naucil... ;)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“