Rodinka sa rozrústá

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Gratulujem Abrománku a nech Ti slúží k radosti :lol: :lol: :lol: Jinak ja stále hovorým že jazda v Legine je dačo parádné :lol: :lol: :lol:
Reklama

Arthoor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthoor »

Mozem len suhlasit s pehovim vyjadrenim... jazdit v Lege je pozitok... ;) ..proste paraaaaaada
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:No ja ted merim spotrebu porad...kdyz jsem koupil Legu letos v unoru tak mi zrala okolo 12 litru...ted jezdim po Praze a nekdy jako prase za necelych 10 litru...jel jsem mimo Prahu do Krumlova a rekla si o 8.1 litru...pohodlicko pri jizde je opravdu super...na dlouhe vzdalenosti neboli zada nic...proste super... ;)
Ja kdy z jse ji koupil tak jsem natankovl 20 litru a najel jsem s ni neco kolem 350 km
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hele dneska som si konečne vyriešil tie čierné ostrekovače už sú také ako majú byť bieléééééé :lol:

Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

No ale ty sterace a plastova mrizka pod nima Ti ted neladi s temi ostrikovaci... ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A už ťa mám dosť šák sa pozri na svoje číslo veď je bielé a tomu hovoríš že ladiť jó :twisted: :lol: :lol:
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

-peha- píše:A už ťa mám dosť šák sa pozri na svoje číslo veď je bielé a tomu hovoríš že ladiť jó :twisted: :lol: :lol:
tvrde do nich jen tak dal :lol:
abroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abroman »

Latrele píše:Ja kdy z jse ji koupil tak jsem natankovl 20 litru a najel jsem s ni neco kolem 350 km
no pockat ... hovoris o Lege 2.0 benzin?? ... takze 20lit / 350km ... ved to je 5,7lit / 100km ... to sa mi nezda?
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:A už ťa mám dosť šák sa pozri na svoje číslo veď je bielé a tomu hovoríš že ladiť jó :twisted: :lol: :lol:
Ve skutecnosti je to cislo taky cerne (asis myslel podklad pod tim cislem, ze? ;)), nicmene barvy na RZ jsou pevne dane a cerna tam je taky (cerne znaky na cernem pozadi by jaksi nebyly videt), ramecek RZ mam tez cerny, takze zkus neco lepsiho, cim bys me "dostal". :lol: Ale myslim, ze vedle orig. casti interieru v sede barve a orig. sedostribrnych litaku u me zadny zavazny prohresek proti barevne sladenosti nenajdes (narozdil od Tebe, i kdyz se vsemozne snazis to zamaskovat). 8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

abroman píše:
Latrele píše:Ja kdy z jse ji koupil tak jsem natankovl 20 litru a najel jsem s ni neco kolem 350 km
no pockat ... hovoris o Lege 2.0 benzin?? ... takze 20lit / 350km ... ved to je 5,7lit / 100km ... to sa mi nezda?
nebylo to presne 350 pocital jsem to z hlavy, ale vychazelo to mezi 6-7L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nič v zlom Slamku já beru tvoju Leganzičku jako velmi pekné auto je proste čierná a krásná moje srandy prosim ťa ber s rezervou lebo vážne sa mi ta tvoja velmi páčí :lol: :lol: :lol: Jo neviem aký máš názor ale rámečky v chromu sú pekné a na čiernych autách je to podla mna velmi vhodné a ani to nešpatí vieš mne sa velmi páčia na mojej ale fakt na čiernom je to bomba ale opeť len moj názor :D
Slam

Příspěvek od Slam »

Vsak ja bilou povazuji tez za velmi elegantni, jen mi prijde trosku zbytecne znasilnovat cerne doplnky na bile, protoze protiklad bila-cerna spolu ladi IMHO vic nez dostatecne. Chrom povazuji za prezitek a anachronismus z doby pred par desitkami let, takze chromovana cast masky chladice je minimum a zaroven temer i maximum, ktere jsem ochoten akceptovat (vedle chromovanych klik dveri uvnitr). Zcela zretelne si pamatuji, jak vypadala treba prvni generace Skoda 120GLS anebo jeste lepe Moskvic (ktery mel kdysi otec) - chromovane cele narazniky, kompletni predni celo, listy, vsechny hrany na aute, ramy oken, poklice kol...tehdy to byla moda, stejne jako chlapi nosili licousy a pesinku na strane a zensky sileny drdoly apod., ale to neznamena, ze dneska to nepusobi spis legracne a u tech aut lacine a kycovite... :)

Obrázek
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Slam píše:Vsak ja bilou povazuji tez za velmi elegantni, jen mi prijde trosku zbytecne znasilnovat cerne doplnky na bile, protoze protiklad bila-cerna spolu ladi IMHO vic nez dostatecne. Chrom povazuji za prezitek a anachronismus z doby pred par desitkami let, takze chromovana cast masky chladice je minimum a zaroven temer i maximum, ktere jsem ochoten akceptovat (vedle chromovanych klik dveri uvnitr). Zcela zretelne si pamatuji, jak vypadala treba prvni generace Skoda 120GLS anebo jeste lepe Moskvic (ktery mel kdysi otec) - chromovane cele narazniky, kompletni predni celo, listy, vsechny hrany na aute, ramy oken, poklice kol...tehdy to byla moda, stejne jako chlapi nosili licousy a pesinku na strane a zensky sileny drdoly apod., ale to neznamena, ze dneska to nepusobi spis legracne a u tech aut lacine a kycovite... :)[
ja si myslim ze chromovane doplnky k bile barve docela dost ladej
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teda ten Moskal je velmi peký taký frajer :lol: :lol: :lol:
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Proste súhlasím s Rožnavákom z Teplíc.Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“