ALU na matize
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
jasně, že pomohou v pružinách jsou dorazy a těma tenisákama tu délku dorazu jakoby prodložíš, tudíž pružina nebude mít možnost maximálního stlačení... ale pozor, chce si to pak zvyknout a změnit lehce styl jízdy, protože na hodně špatné silnici může prdel matesa solidně uskakovat - je hodně lehkáP3RF3KT píše:Robert píše:dozadu jsem dal do každé pružiny 4 tenisáky a je klid
chci se zeptat ty tenisaky pomohli v tvrdosti pružin?jeste nez budou penize na ty elektrony chtel bych vyřešit přílišné naklánění matesa v zatáčkách.ty tenisáky tomu pomuzou???
takže se to naklánění v zatackach mirne zmeni? a co ty kola?dohodli by sme se nak? cena pevna? jo a jeste mi napis jak se mezi ty vruty v pruzinach mam dostat abych tam ten tenisak narval?Robert píše:P3RF3KT píše:jasně, že pomohou v pružinách jsou dorazy a těma tenisákama tu délku dorazu jakoby prodložíš, tudíž pružina nebude mít možnost maximálního stlačení... ale pozor, chce si to pak zvyknout a změnit lehce styl jízdy, protože na hodně špatné silnici může prdel matesa solidně uskakovat - je hodně lehkáRobert píše:dozadu jsem dal do každé pružiny 4 tenisáky a je klid
chci se zeptat ty tenisaky pomohli v tvrdosti pružin?jeste nez budou penize na ty elektrony chtel bych vyřešit přílišné naklánění matesa v zatáčkách.ty tenisáky tomu pomuzou???
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
hele ja bych je vzal ale az tak za mesic nekdy v cervnu jestli budou jeste na prodej a budes je mit urcite je vezmu jinak se budu muset pak poohlidnout po jinych ale jinak se mnou pocitej jo tenisaky sem narval 2 nevim kam si narval jeste ty dalsi 2Robert píše:Ano, stále jsou na prodej
Tenisáky se vejdou 4...2 a 2 nad sebe, narveš je tam nejlíp tak, že auto zvedneš, tím se pružina roztáhne Kola snad budouP3RF3KT píše:hele ja bych je vzal ale az tak za mesic nekdy v cervnu jestli budou jeste na prodej a budes je mit urcite je vezmu jinak se budu muset pak poohlidnout po jinych ale jinak se mnou pocitej jo tenisaky sem narval 2 nevim kam si narval jeste ty dalsi 2Robert píše:Ano, stále jsou na prodej
Tenisáky se vejdou 4...2 a 2 nad sebe, narveš je tam nejlíp tak, že auto zvedneš, tím se pružina roztáhne Kola snad budou [/quote
aut osem zvedli mel dokonce jsem sundal i kolo a mam tam 2 tenisaky nad sebou vedle sebe se jim proste nechce ale nevadi aspon ze ty 2 tak kdyz kola budou budu rad a urcite si je pak vemu a jak sou na tom gumy na nich?
aut osem zvedli mel dokonce jsem sundal i kolo a mam tam 2 tenisaky nad sebou vedle sebe se jim proste nechce ale nevadi aspon ze ty 2 tak kdyz kola budou budu rad a urcite si je pak vemu a jak sou na tom gumy na nich?