Leganza - návod na obsluhu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo neco mi to rika...ale nevim o ni nic...ja zase makam ve firme JYSK taky ti to treba neco rekne,mame pobocku taky u vas v HK... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Goose: Já mám radši Ikeu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:Jo jo neco mi to rika...ale nevim o ni nic...ja zase makam ve firme JYSK taky ti to treba neco rekne,mame pobocku taky u vas v HK... :lol:
Jasny rika koupil jsem u vas zeleznou postel a praskla pri nocnich dulezitych vecech :D Ale zanas to vada materialu :D
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivos,Latrele:Vsak jasne...je to docela smejd co prodavame... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Lidicky mam problem, uz kdyz jsem kupoval Leganzu tak mi neslo prepinani z teplomeru na hodiny nevite cim by to mohlo byt? Samozrejme to muze byt kontaktama, ale radsi se ptam, abych nerozebiral palubovku zbytecne.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele ja mam pocit,ze mi to taky nekdy nefunguje ale je to u me tim,ze mam velky prsty a ty tlacitka jsou miniaturni takze se do toho musim oprit nehtem a pak to jde...pokud to ale ani tak nejde tak ti vic neporadim...elektro je moje nocni mura... :evil:
Slam

Příspěvek od Slam »

Latrele píše:Lidicky mam problem, uz kdyz jsem kupoval Leganzu tak mi neslo prepinani z teplomeru na hodiny nevite cim by to mohlo byt? Samozrejme to muze byt kontaktama, ale radsi se ptam, abych nerozebiral palubovku zbytecne.
A mas tam vpravo dole tlacitko "T" anebo "D"?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Tak problem byl vyresen :D Uz 14 dni mam Legu a neslo mi prepnout na hodiny a ted kdyz jsem sel kolem ni z hospy tak mi to nedalo a zkusil jsem to a najednou to slo :D

Slam dole mam "T".
Muzu se zeptat nebydlis v Hradci u zacharnky (u byvali Milety) jenom ze tam vídam stat stejnou Legu (barvu), jako mas ty.
Slam

Příspěvek od Slam »

Zeptat se muzes, ale "no comment"... :twisted:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Slam píše:Zeptat se muzes, ale "no comment"... :twisted:
Ty si, ale milej. V poho chapu :D

For all jeste na jednu vec jsem se chtel zeptat. Jel jsem a najednou mi zaclo svitit ABS. Takovy drení do kotouce na strane u spolujezdce. Koupil jsem nove brzdove desticky a po demontazi predni celisti jsem zustal stat udivem. Nejakej magor tam nedal original desticky a jen je vyriznul flexou.
Tak jsem to vymenil sice se to dreni zmensilo, ale porad tam je. A navic si myslim ze se tim znicilo i cidlo ABS. Ma s tim nekdo nejake zkusenosti?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pratele tak jsem dneska byl vyzvednout balicek na postu a nejdrive jsem se zhrozil kdyz jsem videl kdo to posila,bylo to od armady CR...tak jsem zvedave rozbalil a byl tam navod na obsluhu Leganza...takze jsem moc spokojen...poslal mi ho byvaly majitel,ktery pracuje u armady,takze tedka mam aspon co cist... :lol:
Arthoor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthoor »

no ja sa este stale nahanam za tym navodom na obsluhu... nie a nie ho zohnat...:-(
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja bych ti ho okopcil a zaslal ale mame v praci spatnou kopirku nebo pokud pojedes na sraz ti ho privezu,ty si ho okopcis a posles zpet... :lol:
Arthoor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthoor »

Goose, prosim ta co sa tam pise o centralnom zamykani a alarme?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No o alarmu sem nenasel nic a o centralnim zamykani tam taky moc neni...jen jedna veta a to ta,ze centralni zamykani funguje pouze na dvere od ridice,kterymy uzamknes nebo odemknes vsechny ostatni dvere...hele nevite nekdo jak zapnu tempomat???Byl jsem to ted zkouset podle toho navodu a nic...zmacknu tlacitko CRUISE,jedu treba kilco a pak otocenim packy dolu by se mel zapnout ale nic se nestane,auto zacne zpomalovat jak sundam nohu z plynu...jak vubec poznam,ze tempomat v aute je???Treba jestli neni vykuchanej a ja si jak blb hraju s tlacitkama...
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“