Kolik nás bylo loni? Přes 40 určitě ne, nebo jo?mipo píše:Super, som rád. Vyzerá, že sa minimálne zopakuje účasť z minulého roku.
!!!! VEŠKERÉ INFO O DAEWOO SRAZU BALDOVEC 2007 ZDE !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A ještě připomínám: Ti z Vás, kteří mají klubová trička, tak povinně obléci!!!
Nexia² project
Poslal jsem e-mailem do 12 autoservisů a autosalonů Chevrolet pozvánku na Baldovec s prosbou, aby ji tam zveřejnili. Snad se někdo přijede alespoň podívat. Původně jsem chtěl některé navštívit a požádat o nějaké suvenýry, aby ocenění dostali k pohárům ještě něco navíc. Jenže časově mi to nevychází a všechny firmy jsou od nás dost daleko. A somrovat písemně, to se na mě každý vykašle.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, děkujeme!!!Vojta píše:Poslal jsem e-mailem do 12 autoservisů a autosalonů Chevrolet pozvánku na Baldovec s prosbou, aby ji tam zveřejnili. Snad se někdo přijede alespoň podívat. Původně jsem chtěl některé navštívit a požádat o nějaké suvenýry, aby ocenění dostali k pohárům ještě něco navíc. Jenže časově mi to nevychází a všechny firmy jsou od nás dost daleko. A somrovat písemně, to se na mě každý vykašle.
Nexia² project
Ja už mám prislúbené predmety v miestnom servise. Budúci štvrtok si idem pre ne. Neviem čo dostanem, ale lepšie niečo ako nič:-)Vojta píše:...původně jsem chtěl některé navštívit a požádat o nějaké suvenýry, aby ocenění dostali k pohárům ještě něco navíc. Jenže časově mi to nevychází a všechny firmy jsou od nás dost daleko. A somrovat písemně, to se na mě každý vykašle.
i kdyz nemam nexii? nevadi, v dusi ji mam staleIvan píše:A ještě připomínám: Ti z Vás, kteří mají klubová trička, tak povinně obléci!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, Miloši, i když už nemáš Nexii hlavně, že máš tričko...milosh píše:i kdyz nemam nexii? nevadi, v dusi ji mam staleIvan píše:A ještě připomínám: Ti z Vás, kteří mají klubová trička, tak povinně obléci!!!
Nexia² project
tak to ja ho mel na sobe pouze 1x, takze je jak novy, kdyby nekdo chtel (400kc )Ivoš píše:No moje tričko už nevypadá skoro jako tričko jak je vyšisovaný ,ale už ho mám připravený a vyžehlený na sraz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud nekteri budeme ve stavu schopnem hrat proc neIvoš píše:Já jsem Daewák srdcař, takže jsem ho bral i na metalový kalby
Přátelé, koukám na stránky Baldovce a je tam i kulečník....což takhle udělat menší turnaj?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se nebráním... Lanosáci proti NexiářůmIvoš píše:Já jsem Daewák srdcař, takže jsem ho bral i na metalový kalby
Přátelé, koukám na stránky Baldovce a je tam i kulečník....což takhle udělat menší turnaj?
Nexia² project