Flashdisk
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Ta je hezoucka,okamzite pocebujuuuu taky
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Proto ma vetsina FD primo v baleni prodluzovaci kablik (nebo ho lze za par supu prikoupit), pak nic netrci do prostoru a FD je mozno zalozit treba do te prihradky hned pod radiem.ppp píše:Ak ma to radio usb na prednom paneli tak dlzka flasku je dost dolezita. TO klasiky 5cm som obcas prstami pri radeni 5ky v espere brnkol.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
dedo: a už máš ten hadr vyzkoušenej na nějakym rádiu s USBčkem ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši hoši já som si napálil 4 ks mp3 CDčka jedno som šupol pred mesiacom do rádia a do dnes som počul asi 5 pesničiek takže já som skôr zastancom kvalitného príjmu v rádiu hlavne v CZ som strašne rád počúval KISS Morava a tu R FM a lebo Expres skrátka rádio je u mna prednejšie takže my stačí aj jeden CD disc na hodne dlhú dobu
Mě také stačí pouze rádio. S CD-MP3 jenom oblíbené vypalovačky - ale jenom chvilku, spolucestující protestují, ale když tomu nedám VOLUME - tak není to ono. Střecha se musí hejbat a dveře nafukovat. Upozorňuji že to není v Matízovi, ale ve služebáku.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Mně taky stačí rádio... Ale je fakt, že okolo Prahy je trochu jiná situace než kus dál od Prahy. Tady něco poslouchám, nelíbí se mně to, tak cvrknu do tlačítka a hned hraje něco jiného...
BTW za bolševiků jsem naopak nepotřeboval rádio, stanic bylo pár a na všech to samé, takže v Š 100 jsem měl pouze kazetový přehrávač... Sanyo z Tuzexu, 515 bonů stál v r. 1985 .
BTW za bolševiků jsem naopak nepotřeboval rádio, stanic bylo pár a na všech to samé, takže v Š 100 jsem měl pouze kazetový přehrávač... Sanyo z Tuzexu, 515 bonů stál v r. 1985 .
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No s tim rádiem si dovoluju nesouhlasit Možná pro vás starší je nějaká Karolina nebo lesní Joe dobrej ale rádia co bych poslouchal já stojej za prd. Většina rádií s taneční hudbou (nemyslim valku a polčík) má poměr hudby k reklamám 1:3 Stávalo se mi, že jsem ve Zdicích nased do Soptíka, zap rádio a v Příbrami (!!!!) skončil reklamní a upoutávkovej blok. Bych blil... Proto radši ty kédéčka.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale mne práve občas nevadí v rádiu hovorené slovo tedy hlavne keď cestujem sám a jinak sú teraz rádia ktoré hrají hudbu nonstop viz.Jemné melódie a nakolko som nie až taký mladý ale pemetník rokou 80 tych tak mám rád hudbu s tej doby tým samo sebou nechcem povedať že namám rád nové trendy ba naopak a tak mám samo sebou aj CD a občes ho pustím trebárz techno na Tuningu a takú pohodovku keď ideme na výlet no a keď som sám tak to vosolím a zpívám tak nahlas tedy vlastne revem
Ja si zase robim zbierku mp3 pri ktorych mam malu sancu zaspat a zaroven pri nich nepridem o nervy ako z vacsiny zavyjackoodrhovaciek z radia. Zatial je toho asi na 4 az 5 hodin cize na jednu moju beznu cestu. Hovorene slovo z radia mam tiez rad ale okrem sprav alebo rozpravky na dobru noc tam nic nie je, snad okrem lumenu ale to sa zase neda pocuvat A navyse ked sa ocitnem za zilinou tak to v kopcoch s prijmom radia prestava byt ruzove.