Tráva....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Neviete kde zoženiem semienka sedmokrások ale tých malých take tie velke mam ale tie stale posekám.. Mipo mi drogy neberieme ale tisickorunačky TO ANO
Naposledy upravil(a) simone dne stř dub 18, 2007 21:05, celkem upraveno 1 x.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
to akože vážne zháňaš také sedmokrásky??? ...Lebo ja ich mám plný trávnik ... a radšej by som ich nemala, lebo sa to množí ako cigoši.simone píše:Neviete kde zoženiem semienka sedmokrások ale tých malých take tie velke mam ale tie stale posekám.. Mipo mi drogy neberieme ale tisickorunačky TO ANO
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Lifelike ano ano ak su to tie male priemer asi do 1,5cm už ma nebavý ten čistý zelený travnik je moc čistý taký syntetický. kde sa u teba nabrali?? v Betliari su tiež ale semienka nemajú a su ich viac farieb
Neviem, jednoducho tam prileteli. Ja vlastne už nemám trávnik, lebo všade naokolo sú lúky a neudržiavané pozemky, takže teraz to tam vyzerá super...samé púpavy a sedmokrásky .simone píše:Lifelike ano ano ak su to tie male priemer asi do 1,5cm už ma nebavý ten čistý zelený travnik je moc čistý taký syntetický. kde sa u teba nabrali?? v Betliari su tiež ale semienka nemajú a su ich viac farieb
Inak, sadila som kvetovú horskú lúku na neschodný terén ... semená som si dala doniesť zo Švajčiarska. U nás na mňa pozerali ako na debila, že čo si to vymýšľam. Aj v časopise písali, že ak takú lúku chcem, tak budem musieť do zahraničia. Možno v Rakúsku, alebo Nemecku sa dajú zohnať.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Lifelike ked som zakladal travnik a aj teraz striekal som to LONSTARom to vyhubí všetko okrem trávy
hej, ale u nás by to vzhľadom na okolie bol nerovný boj ..... ono by to dnes chcelo asi komplet nový trávnik..... alebo vybetónovaťsimone píše:Lifelike ked som zakladal travnik a aj teraz striekal som to LONSTARom to vyhubí všetko okrem trávy