Kolko stoji vymena tesnenia pod hlavu?
Moderátor: Blue Lanos
Kolko stoji vymena tesnenia pod hlavu?
Kedze v KVK servise v Kosiciach maju dnes plno a ja mam stale problem s prehrievanim motora, neviete mi niekto povedat kolko moze stat ten najhorsi variant, teda vymena tesnenia pod hlavou, aby som bol aspon trosku v obraze? A ak by som si pri tej nestastnej prilezitosti dal uz vymenit aj rozvody, olej, sviecky?
MAM ESPERKO, BORDOVE, S PLYNOM, NAJAZDENYCH CCA 180 TIS. KM
- Reklama
-samotne tesnenie je okolo 1000 sk, + robota
-rozvody so svieckami ma vysli na 7500,-
-olej + filter /120 sk/ - podla toho co tam chces dat cca 200-300,- sk/liter (shell helix 15w40 230 sk/l) + par drobnych za eko likvidaciu stareho oleja
-rozvody so svieckami ma vysli na 7500,-
-olej + filter /120 sk/ - podla toho co tam chces dat cca 200-300,- sk/liter (shell helix 15w40 230 sk/l) + par drobnych za eko likvidaciu stareho oleja
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Cena oleja v servisoch je pbvykle pekne predrazena (aj cena dielov). Pekna drzost pytat za 15w40 hlavne ze shell alebo castrol dvakrat tolko ako za kvalitny a znackovy 10w40. A to ho casto lievaju zo suda takze clovek ani nevie ci tam naozaj je to co tvrdia.
A tiez sa mi velmi paci ked pytaju poplatok za eko likvidaciu oleja ktory si uz zakaznik zaplatil pri jeho kupe . Preto si olej ale aj ostatne veci co zvladnem na aute menim sam.
A tiez sa mi velmi paci ked pytaju poplatok za eko likvidaciu oleja ktory si uz zakaznik zaplatil pri jeho kupe . Preto si olej ale aj ostatne veci co zvladnem na aute menim sam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolko stoji vymena tesnenia pod hlavu?
Ak chces ozvy sa na 0905 401 720, poradim Ti v ke dobry obchod, popripade mechanikov... pre obraz viem cenu tesnenia pod hlavu - 580.-SKTlucko píše:Kedze v KVK servise v Kosiciach maju dnes plno a ja mam stale problem s prehrievanim motora, neviete mi niekto povedat kolko moze stat ten najhorsi variant, teda vymena tesnenia pod hlavou, aby som bol aspon trosku v obraze? A ak by som si pri tej nestastnej prilezitosti dal uz vymenit aj rozvody, olej, sviecky?