vŕzganie spojkového pedálu
Moderátor: Blue Lanos
vŕzganie spojkového pedálu
Pred časom mi vŕzgal spojkový pedál.... zrazu to samé prestalo. Včera ale začal znova a dosť nepríjemne. Som to tam prehmatala, ale netuším kde a ako a čím to nejako namazať. Hádam s tým nebudem musieť do servisu.....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Re: vŕzganie spojkového pedálu
Ahoj bude to chtít nastříkat nějakým sprejem (vazelinou ve spreji) A to na místo kde se ten pedál ohýbá v kloubku. Pak to určitě přestane. Hodně štěstí a ať sloužíLIFELIKE píše:Pred časom mi vŕzgal spojkový pedál.... zrazu to samé prestalo. Včera ale začal znova a dosť nepríjemne. Som to tam prehmatala, ale netuším kde a ako a čím to nejako namazať. Hádam s tým nebudem musieť do servisu.....
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, nejspis to vrze v tom silikonovym pouzdre, pouzij konkor, nebo wd - 40, ale to taky dlouho nevydrzi, chce to nejaky silikon, kterej nevyschne konkor se po case vypari, zitra bych ti napsal co sem strikal do lozisek na volantu aby necvakali, mam to v aute a nazev si nepomatuju, todle by tvuj problem vyresilo na hodne dlouho. Podle navodu ten silikon po aplikuvani se speni dostane se do nejmensich šterbyn a zivnostnost ma 15 let
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Vraciam sa k tejto téme, pretože som v pondelok bola na servisnej prehliadke a kedže premazávanie pomohlo vždy len na nejaký čas, tak som to reklamovala a chcela som to odstrániť ....
Vraj to rozobrali a premazali takýmto spôsobom. Stále však mám pocit, že to nie je celkom OK. Za úkon som neplatila, bolo to v záruke. Ak to začne znova, tak tam idem znova a nech mi trebárs ten pedál aj vymenia.
Robí to ešte niekomu???
Vraj to rozobrali a premazali takýmto spôsobom. Stále však mám pocit, že to nie je celkom OK. Za úkon som neplatila, bolo to v záruke. Ak to začne znova, tak tam idem znova a nech mi trebárs ten pedál aj vymenia.
Robí to ešte niekomu???
No me vzdycky pomuze, kdyz si tu gumovou Oplackou rohozku, co tam mam, pritahnu zpatky k sedadlu a prestane to. Takze si jeste zkontroluj, jestli Ti tam nahodou taky nesjizdi do drahy pendalu koberecek, pokud ho mas...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
po dlhej dobe sa vraciam k tejto vlastnej téme. Tak so opäť reklamovala vŕzgajúci spojkový pedál, bo začal zasa vŕzgať ako dvere na starom zámku. Ale upozornila som ich, že to nechcem len premazať, pretože mi končí záruka a pravdepodobne to začne vrzgať zasa.
Tak vraj treba vymeniť lanko. Objednali ho, medzičasom prišlo a už mám naplánovanú výmenu. Či to vyrieši ten problém, to len dúfam.
Tak vraj treba vymeniť lanko. Objednali ho, medzičasom prišlo a už mám naplánovanú výmenu. Či to vyrieši ten problém, to len dúfam.
Naposledy upravil(a) LIFELIKE dne ned dub 06, 2008 20:16, celkem upraveno 1 x.
pozabudla som napísať, čo je po výmene lanka spojkového pedálu.
Pedál ide absolútne zľahka. Až po výmene toho lanka som zistila, ako zľahka ten pedál môže ísť. Dovtedy síce nešiel nasilu, ale rozdiel je značne citeľný.
Asi to lanko nebolo celkom OK a dúfam, že to bude nadlho najväčší (už vyriešený) problém.
Práve mi totiž skončila záruka
Pedál ide absolútne zľahka. Až po výmene toho lanka som zistila, ako zľahka ten pedál môže ísť. Dovtedy síce nešiel nasilu, ale rozdiel je značne citeľný.
Asi to lanko nebolo celkom OK a dúfam, že to bude nadlho najväčší (už vyriešený) problém.
Práve mi totiž skončila záruka
- Blue Lanos
Tak mne zacal po 10r. asi pred tyzdnom vrzgat presne rovnako ako popisujes lifilike. Mne ho uz asi v zaruke nevymenia ale pojdem cestou kto maze ten jede...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01