P: Sportovní snížené pružiny

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Badger
Kontaktovat uživatele:

P: Sportovní snížené pružiny

Příspěvek od Badger »

Zdravím všechny Matízkáře ;)

Mám tu na prodej jednu lahůdku :D Jsou to snížené sportovní pružiny přímo na Matize I možná i II ( ale to nevím jistě ), měl jsem je na Matozovi I. Snížení je shodné -30mm na obou nápravách. Jsou jeté zhruba 2sezóny a nic s nimi není, jen oprískaný lak ;) Původně jsou od Ondrase a pak jsem je od nej koupil a teď je posílám dále do světa ;)

Tak se o ně poperte :lol: ...cena dohodou ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

zabijec

Re: P: Sportovní snížené pružiny

Příspěvek od zabijec »

Badger píše:Zdravím všechny Matízkáře ;)

Mám tu na prodej jednu lahůdku :D Jsou to snížené sportovní pružiny přímo na Matize I možná i II ( ale to nevím jistě ), měl jsem je na Matozovi I. Snížení je shodné -30mm na obou nápravách. Jsou jeté zhruba 2sezóny a nic s nimi není, jen oprískaný lak ;) Původně jsou od Ondrase a pak jsem je od nej koupil a teď je posílám dále do světa ;)

Tak se o ně poperte :lol: ...cena dohodou ;)
Proč je prodáváš, ne že bych měl zájem, ale jsem zvědavej :-)
Už bez Matesa
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Cena?
Serpico

pružiny

Příspěvek od Serpico »

....prodává asi proto, že to bylo tvrdší než počítal a cejtí každou díru o něco víc.....
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Cena: mám představu něco kolem 1500,-Kč, ale samozřejmě záleží jaký bude zájem a taky na dohodě ;) Takže můžete cenu nabídnout i vy sami ;)

A prodávám, protože je tam nechce manželka! Že občas najede na vyšší obrubník a takový ty prkotiny! :cry:
Mě ty pružiny naprosto vyhovují a pokud by to bylo na mě, tak je nikdy neprodám! Auto je s nima daleko stabilnější jak na rovině když třeba fouká silný vítr, při vyšších rychlostech a taky hlavně v zatáčkách...to je nesrovnatelný rozdíl!!! ;) Prostě s nima je Matízek daleko klidnější za jakýchkoliv okolností a dá se říci že sedí jak přibitý a to tam máme jen standardní pneu 145/70R13 ;) Jsou prostě bomba!!! Ale manželku neukecám a tak musí z domu ( ty pružiny ) manželka zůstává :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Badger píše:Cena: mám představu něco kolem 1500,-Kč, ale samozřejmě záleží jaký bude zájem a taky na dohodě ;) Takže můžete cenu nabídnout i vy sami ;)

A prodávám, protože je tam nechce manželka! Že občas najede na vyšší obrubník a takový ty prkotiny! :cry:
Mě ty pružiny naprosto vyhovují a pokud by to bylo na mě, tak je nikdy neprodám! Auto je s nima daleko stabilnější jak na rovině když třeba fouká silný vítr, při vyšších rychlostech a taky hlavně v zatáčkách...to je nesrovnatelný rozdíl!!! ;) Prostě s nima je Matízek daleko klidnější za jakýchkoliv okolností a dá se říci že sedí jak přibitý a to tam máme jen standardní pneu 145/70R13 ;) Jsou prostě bomba!!! Ale manželku neukecám a tak musí z domu ( ty pružiny ) manželka zůstává :lol: :lol:
nebylo by výhodnější pustit do světa manželku, určitě by jsi tím ušetřil i na jiné tuning doplňky :lol:
Už bez Matesa
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

zabijec píše:
Badger píše:Cena: mám představu něco kolem 1500,-Kč, ale samozřejmě záleží jaký bude zájem a taky na dohodě ;) Takže můžete cenu nabídnout i vy sami ;)

nebylo by výhodnější pustit do světa manželku, určitě by jsi tím ušetřil i na jiné tuning doplňky :lol:
---------------------------------
:lol: dej to přečíst - Badgere at má Zabijec průšvich :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Opravdu nikdo nemá zájem o pružiny??? :shock:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Pružiny jsou stále na prodej a nechám je opravdu za rozumnou cenu...viděl bych to i s poštovným na nějakých 1000,-Kč ;) Má někdo zájem???

A pak mám ještě origo zadní světla kdyby někdo chtěl???
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“