NAZDAR
mam problem s tym ze mi vrzgaju pri naklonoch silenbloky u tlmicov ...dole...
reklamujem to uz viac krat ,vzdy mi v aut. servise len silenblok premazu sprayom a to je vsetko...vrzganie ovsem po dazdi to je po vyplaveni mazadla pokracuje...odpoved servisu je
vyrobna vada resp choroba vsetkych kalosov,udajne mi to vymenia ovsem na vlastne naklady co odmietam....auto ma 3 roky..a lizujem ho...
poradte .....
VRZGANIE TLMICOV
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: VRZGANIE TLMICOV
Ano-výrobná vada-bohužiaľ... ale vymenia ti to len pre to,lebo by si to platil.No keby si to chcel vymeniť v ramci záruky,tak povedia,že sa to vymeniť nedá,lebo okrem iného to bude aj tak po čase to isté robiť..Čiže ani z voza ani na voz-a teraz sa s nimi hádaj...
Moment, mne to vymenili úplne v pohode v servise Autotip Žilina - www.autotip.sk
-
Teoreticky vzato-Ano! máš pravdu! ...len... čo ja viem?!
Skús to-čo by ti na to povedali-hoď to potom sem
Ale fór by bol hlavne v tom,že aj keby Ti nové auto dali,tak by časom zasa museli dať nové,lebo by si bol stále s tým istým problémom nazad...takže opäť po novom aute - zasa nové auto...atď... Inak to je zaujímavý nápad-mali by sme celý život len nové autá..
Skús to-čo by ti na to povedali-hoď to potom sem
Ale fór by bol hlavne v tom,že aj keby Ti nové auto dali,tak by časom zasa museli dať nové,lebo by si bol stále s tým istým problémom nazad...takže opäť po novom aute - zasa nové auto...atď... Inak to je zaujímavý nápad-mali by sme celý život len nové autá..