ALARM

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kasma

ALARM

Příspěvek od kasma »

V Espeku mam nejaky starsi alarm od Jablotronu /dialkovy ovladac bol taky maly cierny oval s dvomi tlacidlami/. Alarm ako taky funguje, smerovky blikaju aj kontrolka v aute signalizuje alarm, ale sirena nehuka.
Sksute prosim poradit, než sa do toho pustim, aby som mal viac moznosti. Asi zacnem samotnou sirenou, ktora je umiestnena za pred. naraznikom pred chladicom... Vdaka!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Reklama

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ustrihnou a vyskouset na baterii, nejrychlejsi zpusob :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
kasma

Příspěvek od kasma »

Len pre info....
Takze alarm hotovy.... Odstrihol som sirenu /bolo v nej kopu vody a hliny, neviem skade sa to tam nabralo /, dal som novu sirenu, precistil som aj spinac v motorovom priestore a alarm ako novy... :D

Este jedna otazka, ako ma zistit /resp. ako vyzera/, ci mam otrasovy senzor, predpokladam, ze nefunguje alebo tam nieje.
Druha otazka, kde najcastejsie byva umiestnene v pristrojovke nudzove tlacidlo vypinania alarmu?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

jak je otresovy senzor tak kopni do auta a uvidis, jak ho mas tak od krabice alarmu povedou jeste okrem napeti,blinkru,kostry a syreny jeste kabely, je treba prozkoumat, ja sem mel alarm z 2 otresovymy cidly jedno bylo pod palubkou na sloupku a to druhy na stredovym sloupku u radici paky o velikosti neco malo veci jako krabicka od sirek na kazdym z nich je regulator citlivsti a dioda.
namety mas ted hledej 8)
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
kasma

Příspěvek od kasma »

Slavek píše:jak je otresovy senzor tak kopni do auta a uvidis, jak ho mas tak od krabice alarmu povedou jeste okrem napeti,blinkru,kostry a syreny jeste kabely, je treba prozkoumat, ja sem mel alarm z 2 otresovymy cidly jedno bylo pod palubkou na sloupku a to druhy na stredovym sloupku u radici paky o velikosti neco malo veci jako krabicka od sirek na kazdym z nich je regulator citlivsti a dioda.
namety mas ted hledej 8)
Zostava len hladat... S autom som triasol, kyval, hrkal s kolesami a nic. Takze bud ho nema alebo je "out of order". Ale ultrazvukove senzory funguju :lol:
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

kasma píše:
Slavek píše:jak je otresovy senzor tak kopni do auta a uvidis, jak ho mas tak od krabice alarmu povedou jeste okrem napeti,blinkru,kostry a syreny jeste kabely, je treba prozkoumat, ja sem mel alarm z 2 otresovymy cidly jedno bylo pod palubkou na sloupku a to druhy na stredovym sloupku u radici paky o velikosti neco malo veci jako krabicka od sirek na kazdym z nich je regulator citlivsti a dioda.
namety mas ted hledej 8)
Zostava len hladat... S autom som triasol, kyval, hrkal s kolesami a nic. Takze bud ho nema alebo je "out of order". Ale ultrazvukove senzory funguju :lol:
Pokial mas ultrazvukove je dost mozne ze ziaden otrasovy nemas... to sa riesilo zvesenim nejakej kyvajucej veci do priestoru... (stromcek, plysak...). Co sa tyka tlacitka, to tiez najdes podla kablov.. teda ak nejake je.. niekedy sa alarm dostava do programovacieho modu niekolkonasobnym zapnutim-vypnutim kluca...
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“