Koupili jsme si Nubirku 2.0 CDX. Bydlíte v Karlovarském kraji, nevíte náhodou o nějakém dobrém servisu a prodejně na náhradní díly? Jinak jezdíme taky do Ústí nad Labem, jestli tam o něčem víte, budeme rádi, když poradíte. Také bychom byli velmi rádi, kdyby se našel nějaký dobrodinec, který by nám alespoň nechal ofotit nějaký manuál, protože jsme úplně mimo mísu co kde zmáčknout a tak. Mimochodem ani jsme zatím nenašli pojistkovou skřínku - je tam nějaká a kde?
Nemáte
Díky.
Potřebuju poradit servisy a kde se dá co sehnat
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Andreo, pojistková skříň je u levé nohy řidiče...takový nenápadný dvířka ....a manuál se podívej na http://nubira.daewooclub.com/ a když si tam nevybereš, tak když dáš do vyhledavače co potřebuješ, tak ti něco najde...
Jinak hodně štěstí s Nubirkou.....jak už můj podpis napovídá, jsme spokojeni, takže doufám, že i vy budete...ať se ti tu líbí....
Jinak hodně štěstí s Nubirkou.....jak už můj podpis napovídá, jsme spokojeni, takže doufám, že i vy budete...ať se ti tu líbí....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no prez internet se da sehnat ted uz cokoli a stejne i najit. Tak treba v Ústi je Chevrolet hned naproti Tescu, cerstve postaveny a v chabařovicich to je u Ústi je stary Daewoo-Chevrolet servis, a dily se daj sehnat za dobre ceny v KRČ Praha na dobirku, ne sice po kazde žadana kvaita ale maj pomalu všechno co auto potřebuje k provozu, Jinak sem si jist ze dily na Nubiru budou mit v každe mototochne
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW