Z Prahy společně na Baldovec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Z Prahy společně na Baldovec
Je tu v tom hokej , tak proto zakládám "pražskou " větev těchto témat .
Cesta z Prahy po D1 je v sobotu napohodu , takže nemá cenu jezdit okrsky kolem Hradce a pod. . Ústečáci a spol. budou po 7.00 v Průhonicích u Mekáče ( pumpa Benzina směr Brno).
Takže sraz do 7.30 v Průhonicích .
Milda jistě doplní případně opraví ........
Tak kolik nás pojede ????
Cesta z Prahy po D1 je v sobotu napohodu , takže nemá cenu jezdit okrsky kolem Hradce a pod. . Ústečáci a spol. budou po 7.00 v Průhonicích u Mekáče ( pumpa Benzina směr Brno).
Takže sraz do 7.30 v Průhonicích .
Milda jistě doplní případně opraví ........
Tak kolik nás pojede ????
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
Mno, doufam ze letos nebudu nic opravovat jako minuly rok
Ale uz mam i kameru tak me aspon natocite
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Z Prahy společně na Baldovec
No se mnou počítejte - sice mrně,ale budu se snažit!! - je to jasný 7.30 Mekáč u Benziny na cca 4km....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pokud nepojedeme zase 100 kiláků nějakejma prd..ema podle navigace , ale klasika přez Brno , možná tam budeme o 2 hodiny dřív než minule ....milosh píše:Mno, doufam ze letos nebudu nic opravovat jako minuly rok
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
ja nevim kdo musel videt ty mostyTomáš píše: Pokud nepojedeme zase 100 kiláků nějakejma prd..ema podle navigace , ale klasika přez Brno , možná tam budeme o 2 hodiny dřív než minule ....
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak to bude chtit pro velky uspech zopakovat.loni sem tam nebyl tak treba kdyz to vsecko klapne a budu moct jet ,tak se budu chtit podivat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
tak to si jed sam, ja jedu PHA-BRNO bez zastavkypalikx píše:tak to bude chtit pro velky uspech zopakovat.loni sem tam nebyl tak treba kdyz to vsecko klapne a budu moct jet ,tak se budu chtit podivat
To se ani nezastavíme u Shellu na capuccino,nebo nějakou jinou mňamku?To teda nevím jak přežijeme projet D1 bez kafe....milosh píše:tak to si jed sam, ja jedu PHA-BRNO bez zastavkypalikx píše:tak to bude chtit pro velky uspech zopakovat.loni sem tam nebyl tak treba kdyz to vsecko klapne a budu moct jet ,tak se budu chtit podivat
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
si ho dej doma ne? nechapu zavislaky na kafi a cigarach, to je jeste horsi, smradosi (zdravim Vojtu )J.Bad píše: To se ani nezastavíme u Shellu na capuccino,nebo nějakou jinou mňamku?To teda nevím jak přežijeme projet D1 bez kafe....
Nejsme závislí na kafi a hlavně už vůbec ne na cigárách - viz Vojta,ale menší přestávka se snad udělat může....milosh píše:si ho dej doma ne? nechapu zavislaky na kafi a cigarach, to je jeste horsi, smradosi (zdravim Vojtu )J.Bad píše: To se ani nezastavíme u Shellu na capuccino,nebo nějakou jinou mňamku?To teda nevím jak přežijeme projet D1 bez kafe....
no jasny, ja myslel jako ze bude sraz u mekace na dalnici jako minuly rok a cca kdo nedorazi do 8 ma smulu nebo tak nejak mysleno, ok?
Vojto, nedelej nam tady OT, ja jen chtel rict ze nemam rad kuraky, coz uz dobre vis, proto si sedneme od sebe na 10 metru