Proč zrovna daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ja som presiel bratislavske bazare, znacku som tipnutu nemal. len som nexcel VW, v dar**e som nasiel lanos HB 5dv, rv 2001 za 200t, vsetko super, tak som ho zarezervoval a az pri kupe zistil ze ma najazdene o 120 000km viac ako na display-i. tak som nasrano odisiel ku najvacsiej konkurencii, kde boli same falicie a za nou stalo DAEWOO LANOS sedan, tak ssom si nechal vedla seba postavit feliciu za 139t a LANOS za 149t SK a porovnaval som
felicia:
1.3 , 108 000km, cervena
servo, radio na kazety
lanos:
1,5i, 82 000, cierna metla sedan
servo, klima, okna v elektrike,central, radio na cd, bez skrabancov, servisna knizka, nehrdzavie kufor
kvalitnejsie sedacky, cistejsi interier, vacsi kufor, silnejsi motor
myslim, ze je to jasne.
auticko stale sluzi, aj ked potrebuje trosku vylepsit lebo zacal miznut olej a voda.
ale stale si myslim, ze som urobil dobre ked som si lanosika kupil.
nakoniec: aj z pohladu mojej prace si myslim, ze ludia su radsej ked im pride lanos ako felicia.
felicia:
1.3 , 108 000km, cervena
servo, radio na kazety
lanos:
1,5i, 82 000, cierna metla sedan
servo, klima, okna v elektrike,central, radio na cd, bez skrabancov, servisna knizka, nehrdzavie kufor
kvalitnejsie sedacky, cistejsi interier, vacsi kufor, silnejsi motor
myslim, ze je to jasne.
auticko stale sluzi, aj ked potrebuje trosku vylepsit lebo zacal miznut olej a voda.
ale stale si myslim, ze som urobil dobre ked som si lanosika kupil.
nakoniec: aj z pohladu mojej prace si myslim, ze ludia su radsej ked im pride lanos ako felicia.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- Reklama
Ono aj favo bola praca bertoneho aj ked prisposobena poziadavkam fabriky ale to snad kazde seriove auto. Espero vraj malo byt povodne pre citroen ale ti cukli a tak boli dobri aj korejci . Preto sa espero dost podoba na xantiu. Akurat ten bertone podla mna nie je nic moc, pretoze ich navrhy len kopirovali dobu a nesli dalej. Ked boli auta hranolovite robili hranoly, ked boli hranate sipove, tak robili hranate sipove (favo aj povodne navrhy), ked sa zacali zaoblovat tak zaoblovali ale stale hranate sipove (espero, xantia). To ze o 5 rokov budu auta kvoli aerodynamike uplne oble ich bude netrapilo alebo nenapadlo. Takze ja to ako plus u espera neberiem. Mohlo mat Cx este mensi nez 2.9 keby mali trosku odvahu.
- Honza Beneš
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
U mně to taky bylo díky poměru cena/výbava/motor/velikost. A takyse mi Soptík šíleně zalíbil. A dost udělalo to že nemektali s plynem a hned jsme se dohodli na přestavbě funglovky.
Jinak bych asi jezdil Almerou 1.5 DCi v podobný výbavě ale asi kapku levnější...
Jinak bych asi jezdil Almerou 1.5 DCi v podobný výbavě ale asi kapku levnější...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Tico som kupil úplne náhodou... kamarát ma na ňom odviezol po smutnej udalosti a už mi zostalo! Dva roky som doň dal len benzín!!! Potom trošku strach o holý život a náhoda Nexia!!! A rok len benzín !!!
Potom postupne "Leganza" v plyne a tretí rok úplná spokojnosť spotreba v prepočte ako Tico a bezpečnosť + výbava !!! Všetky boli v rovnakej barve bordová metalíza len veľkosť sa menila.
Nemať tam "plyn" tak už asi Captiva ! Bordová
Potom postupne "Leganza" v plyne a tretí rok úplná spokojnosť spotreba v prepočte ako Tico a bezpečnosť + výbava !!! Všetky boli v rovnakej barve bordová metalíza len veľkosť sa menila.
Nemať tam "plyn" tak už asi Captiva ! Bordová
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
No vidis, a ja co mi ten predek Espera furt pripomina! Jinak u Leganzy to bylo podobny - tam zas cukli v Jaguaru (Leganza pry vychazi z konceptu Jaguar Kensington z roku 1990):ppp píše:Espero vraj malo byt povodne pre citroen ale ti cukli a tak boli dobri aj korejci . Preto sa espero dost podoba na xantiu.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Kontaktovat uživatele:
.
já chtěl jen vyzkoušet další auto,dalšího výrobce,ale podmínka byla,že obsah bude do 1,6...a když byla nexie k mání za 5000kč,tak kdo by to nekoupil?
...nexii mam pět dní,najel jsem s ní 200km a spokojenost....už,ale zase koukám jinam...by mě zajímalo kdy a u jaké značky zůstanu
možná zpět k VW či nějakou z francouzkých lodí
...nexii mam pět dní,najel jsem s ní 200km a spokojenost....už,ale zase koukám jinam...by mě zajímalo kdy a u jaké značky zůstanu
možná zpět k VW či nějakou z francouzkých lodí
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
-
- Kontaktovat uživatele:
.
no,uvidim časem.záleží jestli přijde zas dobrá nabídka jinak pokud nexii nerozstřelim,tak u mě zůstane možná do konce svých dní a nebo jí dostane přítelkyně
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw