montaz LPG
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
montaz LPG
Nie je tu niekto kto montuje LPG???
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Reklama
nechodim do servisu, lebo mne moja frci bez problemovtalat píše:nio ahoj.pozeram že si z martina tiež.kam chodiš do servisu.ak mas nejake dobre skusenosti napiš.diky ahoj
davam jej co treba a zatial(klopem si vsade dookola ) beha bez problemov....
a take bezne veci ako vymena tlmicov, brzdovych platniciek a pod. mi robi jeden kamarat za celkom dobru cenu... a je fak dobry...
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
-
- Kontaktovat uživatele:
NIO to je dosť prúserík lebo šéfik nemontuje BRC lebo nemáme ani veci ani softvér takže by to bolo dosť složité u nás ale veď na okolí MT by sa mali vyskytovať servisi LPG pokud mne pameť neklame tak vo Vrútkach ale nie som istý Lebo ak sa pítaš či sa to dá prehodiť tak áno lebo aj my tu občas robíme prekládku(tak sa tomu hovorý)
-
- Kontaktovat uživatele:
Zvládol keď má dáke skúsenosti ono nieje problém to vložiť do auta lebo ked sa na to pozrieš ta zistíš že to nič hrozné nieje ale potom to treba nastaviť no a to vlastne nedvedu ani já na to je tu môj šéfik Takže prekládku zvládá každý zručný človek ale pozor pokud to chceš legálne tak neviem či Ti podomáckú úpravu schvália popravde rečeno nie tak neviem aj keď opeť sa dá dohodnout so servisom
ono v podstate to netreba schvalovat, len opravujem rozbitu nexiu s plynom sposobom vymeny celeho auta... to dovezene nema plyn, tak ho tam chcem prehadzat a papiere zostanu z toho povodneho... samozrejme ze si to pojdem dat do servisu skontrolovat, ci su tam neni nejake uniky plynu... mna len zaujimalo, ci su tam neni nejake zadrhele a coho sa mame vyvarovat
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Peha: rovnou tě vyzpovídam, když tě tu tak čtu. Myslíš, že by šlo případně vymontovat LPG ze Soptíka a nacpat to do nějakýho 6hrnku ? Mam Landi Renzo IGS (prej už se taky nedělá či co). Předpokládam že by se dokoupily 2 vstřiky a asi přeprogramovat LPG řídící jednotku. Je to jenom dotaz ve stádiu hypotéz za určitejch přesnejch předpokladů (vyhraju ve sportce miliony - pořídim Epicu s 2.5kou motorem - někdo mi tam dá manuální převodovku)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
To NIO u teba potom tedy nieje žiaden problém proste keď si Ty alebo tvôj mechanik zručný tak nie sú problémy lebo prehodiť to ide dosť snadno pozri kde je to v tej prvej a tak isto to šuchni do druhej
To Krteček To IGS od landi je velmi dobré a spolahlivé zariadenie dá sa povedať že aj dnes patrý na špičku výroby a vlastne ja by som ho dal vyššie ako sekvenciu no a ktomu prehodeniu do silnejšieho tak mám dojem že by to nemal byť problém ale pre istotu se Ti opýtam kompetentnejšího tedy šéfa Ale proste toto zariadenie je stavané aj na vysoko výkonné motory [/i]
To Krteček To IGS od landi je velmi dobré a spolahlivé zariadenie dá sa povedať že aj dnes patrý na špičku výroby a vlastne ja by som ho dal vyššie ako sekvenciu no a ktomu prehodeniu do silnejšieho tak mám dojem že by to nemal byť problém ale pre istotu se Ti opýtam kompetentnejšího tedy šéfa Ale proste toto zariadenie je stavané aj na vysoko výkonné motory [/i]
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
potěšíš.
Minule mi na revizi řikali, že prej mam nějaký vstřikovače či co, který na tom občas odcházej a prej že když neodešly doteď, že už budou držet. Mam asi jeden vstřik, kterej cáká do 4 trubek k válcum. To už se prej nedělá
Minule mi na revizi řikali, že prej mam nějaký vstřikovače či co, který na tom občas odcházej a prej že když neodešly doteď, že už budou držet. Mam asi jeden vstřik, kterej cáká do 4 trubek k válcum. To už se prej nedělá
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram