A vraj Daewoo je poruchové...
http://www.autoweb.cz/ze-zakulisi/pruzk ... ml?id=9522
VŠIMNITE SI 11. PRIEČKU...
DAEWOO a SPOĽAHLIVOSŤ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: DAEWOO a SPOĽAHLIVOSŤ
Však čo viac môžu Daewaci chcieť ....skončili lepšie než škoda a to je hlavnéééé
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
Nemyslím, že Daewoo je nejlepší na světě, ale není rozhodně nejhorší a mé zkušenosti jsou vcelku dobré. Mám v životě druhé a musím to zaklepat , žádný větší problém. Docela mě překvapil názor na např. BMW, a to že auta do roku 2000 jsou držáky, ale po tomto r.v. už mají mouchy, a stejně tak i všechny německé značky......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
spolehlivost
.....to 11 příčka vůbec není špatná proti TÜV ( obdoba STK u nás )značný posun do popředí... no a kia to mluví samo za sebe - ostatně pokud někdo dá 7letou záruku nebo 150tisíc musí si být hodně jistý - anebo druzí " japonci " ?
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
jj, když BMW, tak do roku 2002, pak už to nestojí za to.Kvalita šla dost dolů.Richard píše:Nemyslím, že Daewoo je nejlepší na světě, ale není rozhodně nejhorší a mé zkušenosti jsou vcelku dobré. Mám v životě druhé a musím to zaklepat , žádný větší problém. Docela mě překvapil názor na např. BMW, a to že auta do roku 2000 jsou držáky, ale po tomto r.v. už mají mouchy, a stejně tak i všechny německé značky......
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
kvalita
....to Skyline, nikdo neříká ostatně jenom 11 místo, ale kia mi zaujala...no a německá kvalita kde-že předloňské sněhy jsou...ve velkém kontrastu s kvalitou pro mě je, že Toyota udělala motorárnu pro evropu v PL !!! to prostě nemůžu pochopit ( uznávám levnou pracovní sílu ale... )....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo páni prave sme s kamošom dorobili jeho 1,9 TDi Passata a môžem smelo povedať že má viacej chýb ako moja Legina jo ročník je 98 a moja 99 takže aj vekovo a dokonca aj km máme shodné lenže náhradné dieli na jeho sú trocha vyššie ako moje a výmeny rovnako ,tlmiče,rozvody,vodná pumpa atd. čiže žiaden rozdiel Stále hovorým že Daewoo je také isté auto ako ostatné je to skrátka stroj ktorý má aj klady aj mínusy a to má každé auto
kvalita
....jo peha na čem si zasviníš ruce a zaplatíš lowe na pultě o tom máš právo mluvit...
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico