Oficial CZ web pro majitele ASTRA G

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Oficial CZ web pro majitele ASTRA G

Příspěvek od milosh »

forum uz by bylo, ted uz jen chybel web. Rychi na tom zamakal, ja jsem taky trosku pridal ruku k dilu a vysledek vidite zde

https://WWW.ASTRA-G.CZ (komu to nepujde hned tak https://www.astra-g.cz/index.php)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

:shock: zatial najkrajsia astra aku kedy vyrobili :!: :!: :!:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

No taky bude nejdyl za rok doufam doma ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Jasné toto auto měla sesřenka, přesně 1.7 TD (DTl) a srala je abnormálně, za rok do toho vrazily dalších sto tyček, protože ten motor byl úplně na ho..o. Třikrát v servisu a samý lepší závady. :?
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Diesely nebrat, stejně tak u Fordu - minimálně do roku výroby 2000.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Zrovna Opel???? No když se vám líbí ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
milosh

Příspěvek od milosh »

djpsx píše:Zrovna Opel???? No když se vám líbí ;)
Myslim ze porad lepsi Opel nez Daewoo. Ja uz bych si asi dalsi dejvo nekoupil :roll: I kdyz s nexii jsem spokojeny, ale chci konecne AUTO :lol:
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No já bych si hlavně nekupoval auto, o němž je známo, že je docela poruchový a díly nejsou z nejlevnějších...Je to tvoje věc, co si koupíš.
Já jsem jen nějak přirostl k Daewoo a proto moje další auto bude každopádně Made in Korea.
Ale když si jí (Astru) koupíš, tak ať dobře slouží bez poruch aspoň tobě.:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja by som straasne chcel lacatti 5dv strieborne 1,8l moturek ale co sa tyka designu tak astra G sa mi paci(la) moc som ju teda nesoferoval pisem len designovu stranku ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

mne sa tiez moc paci Astra G, ale Ople docela dost a rychlo hrdzaveju, tak by som sa bal. teraz sa mi najviac paci Audi A4.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
milosh

Příspěvek od milosh »

djpsx píše:No já bych si hlavně nekupoval auto, o němž je známo, že je docela poruchový a díly nejsou z nejlevnějších...
No, nevim kde jsi to vzal, ale myslim ze je to jedno z mala poruchovych aut a dily jsou srovnatelne stemi na nase korejce ;)
mrk píše:mne sa tiez moc paci Astra G, ale Ople docela dost a rychlo hrdzaveju, tak by som sa bal. teraz sa mi najviac paci Audi A4.
To cje asi jako kdyz nekdo rekne ze daewoo je shit a rezatej, to platilo mozna v dobach starej kadettu, ted se podivej na astru G, ktera uz ma pozink 8)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Slyšel jsem to od lidí, kteří mají Opely (Meriva, Omega, Vectra.....)Pravda tuhle Astru nemá nikdo z mých známých, takže soudím podle jiných modelů.
Závady se týkaly hlavně elektriky, těsnění a pár další drobností a při cenách jejich servisu :roll: Ale jak jsem psal, je to tvá volba, přeju ti hodně šťastných kilometrů. Nehledej v tom nějaký odrazování, zášť nebo tak. Jen říkám, co jsem slyšel od uživatelů Opelu.
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak jsem web trosku predelal, podoba se nexiaclubem ciste nahodna :D

https://WWW.ASTRA-G.CZ
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No a?........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pořád jako nechápu, proč tady je ňákej sajt vo ňáký Astře....to je kytka,ne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nebude taky web o karafiátu, nebo šípku? :lol: :lol: :lol: :lol:

Teď vážně....máš to mooooc hezký, Mildo..... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Re: Oficial CZ web pro majitele ASTRA G

Příspěvek od Slam »

milosh píše:forum uz by bylo, ted uz jen chybel web. Rychi na tom zamakal, ja jsem taky trosku pridal ruku k dilu a vysledek vidite zde

https://WWW.ASTRA-G.CZ (komu to nepujde hned tak https://www.astra-g.cz/index.php)
A co Astra F, tezka diskriminace? ;) Ad Tva nenavist ke Korejcum - svou Legu bych teda za zadnou Astru nevymenil. 8) Nerikam, ze neni nova Astra docela pekna, ale kam se hrabe na starou dobrou Legu. :o)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“