výměna žárovek
Moderátor: Blue Lanos
- romishowski
výměna žárovek
Zdravím všechny majitele Leganzy. Včera jsem si koupil starší legu /1999/ a zjistil jsem,že mi nesvítí vpředu obrysové světlo.Podle návodu nejsem schopen dostat prsty do otvoru a žárovku vyměnit. Neznáte nějaký trik,jak na to?
Díky za radu
Díky za radu
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Klučino výtej mezi námi a žárovky vybrat je pohoda jenom musíš vyndat celý svetlo ale není to nic složitýho proste 3 šrouby ho držej tak ty vyšroubuj a máš ho venku Chápu tě protože moje seznámení se svetli bylo asi tak stejný jako tvoje proste sem tam strkal ruku a nic no a nakonec sem ho vyndal celý a je to práce asi tak na 5 min
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Žiarovka može svietiť po potrasení a môže byť pritom vadná.Vlákno tam spojí a ked vypneš znova odpadne .PeLi píše:Ja sa k tej obrysovej žiarovke dostanem aj bez demontovania svetla. Stále mi nejako blbne. Po vytiahnutí celej objímky zo svetla sa žiarovka rozsvieti, ale na druhý deň po zapnutí obrysových svetiel zasa nasvieti. Ziarovka je v poriadku, aj objímka vyzerá OK. Už neviem, čo to môže spôsobovať.
Taky te vitam mezi nami...s zarovkama jsem mel taky velky problem,nesvitilo mi skoro cele auto...vpredu svitila jen jedna parkovacka...vymenu jsem nechal na servisu spolecne s ostatnima vecma...palikx mi ukazoval jak vymenit parkovacku a ja nedokazal pochopit jak se tam dostal...mam zalusk na nejaky lepsi zarovky protoze mam pocit,ze tyhle moc nesviti ale ted potrebuju penize na jiny veci na aute nez na zarovky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
jo diky ja vedel ze se ozves.no dostat se k zarovkam neni sranda ale jde to.chce to jen trochu upravit ruku vykloubit 2 prsty a pak uz je to sranda .ne jde se tam dostat.ale v pripade ze vam zlobi tak vyndat svetlo a prohlednout poradne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- romishowski
díky
Děkuji všem za uvítání v klubu! Teprve dnes jsem se dostal k foru a jak jsem zjistil,rada o demontáži celého světlometu mě taky napadla. A jak vidím,někteří z vás ji i využili.Asi to udělám stejně. Jakmile budu mít foto,taky něco dodám do galerie.Momentálně mi to kamarád opravuje- klasická výměna oleje, řemenu, brzdové kapaliny atd. Zatím se mějte super a co nejvíce kilometrů bez nehody!!Goose píše:To ja bych tedy musel vyndat svetlo...
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
- romishowski
No jsem schválně zvědav. Ujel jsem pouze 60 km a auto se mi zdálo tvrdé.Jezdil jsem doteď v mitsubishi galant ,2.0i a zdál se mi měkčí. Jedná se ale určitě o zvyk,bude mi to trošku trvat,ale zvyknu si. V létě míříme s ženou do Chorvatska,tak to bude teprve testovačka se vším všudy.Goose píše:Jasne na fotky se moc tesim...hlavne at uz jezdis a muzes se kochat krajinou z luxusniho korabu...
- Hanzy
Re: výměna žárovek
Až ted jsem objevil že mám tady konečně krajana v clubu s Legou. Taky tě vítám mezi náma.Všiml jsem si že máš Frýdeckou spz,odkud teda si?Mohli by jsme dát malé setkaní a podiskutovat kdybys měl zájem?Ja mám Legu něco přes rok a nalel jsem s ní 29000km v plné spokojenostiromishowski píše:Zdravím všechny majitele Leganzy. Včera jsem si koupil starší legu /1999/ a zjistil jsem,že mi nesvítí vpředu obrysové světlo.Podle návodu nejsem schopen dostat prsty do otvoru a žárovku vyměnit. Neznáte nějaký trik,jak na to?
Díky za radu
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG