Páka na ho... na volant = Filson
Moderátor: Blue Lanos
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
mam vyrobený taký tiež home made vecičku montuje sa to ako medyi RJ a kablovanie a spočiva v tom že auto pri kradeži naštartuje /zlodej/ a asi po 10 sekundach to rozpojí čerpadlo a ine veci od RJ a auto ostane stať. Tých 10 sekund akurat sa dostane na cestu a chcíípne motor a tam moc času šmatrať nemá /asi/ pretože blokuje iných a medzitým to aj píska a blika. Len nemam čas to namontovať takže je v garaži na poličke
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Reklama
simone, ako to riešiš, aby Ti RJ nehlásila chyby? a čo LPG, to čerpadlo nepotrebuje, keď to už beží?!
moc nemám dôveru k rozpájaniu dôležitých obvodov, v tej mojej škodovke som cez relátko uzemnil cievku, takže za jazdy porucha nemohla nastať a taký stav by som chcel aj teraz... lúštim teraz elektriku v Mondeu, tam to vidím na čidlo polohy kľukovky... pretože to má divné elektronické zapaľovanie...
moc nemám dôveru k rozpájaniu dôležitých obvodov, v tej mojej škodovke som cez relátko uzemnil cievku, takže za jazdy porucha nemohla nastať a taký stav by som chcel aj teraz... lúštim teraz elektriku v Mondeu, tam to vidím na čidlo polohy kľukovky... pretože to má divné elektronické zapaľovanie...
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ROSTA nemam to namontovane v aute mam to v garaži na skrini nemam čas ani momentalne chuť na taku montaž ale na stole to funguje to rpzopínanie relatkami
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ako tak čítam tak ten stôl by ti nemali ukradnúť.a pre RoStucievku môžeš na všetkých typoch zapojiť tak aby dostala mínus pri neoprávnenom štartovaní(krádež).Ten mínus ale len na stranu 1 to je impulz na zapalovanie.Na druhú stranu 15 plus od zapalovania, tam to nesmieš dať.
Profi zlodej to ukradne za pár sekúnd aj ked urobíte viac tých zabezpečení.Na tých platí jedinehttp://www.livevideo.com/video/47D2BFB4 ... ction.aspx
Profi zlodej to ukradne za pár sekúnd aj ked urobíte viac tých zabezpečení.Na tých platí jedinehttp://www.livevideo.com/video/47D2BFB4 ... ction.aspx
MIKI, to moje Mondeo nemá cievku, má nejaký elektronický modul zapaľovania, rozdelený na dve vetvy, jedná má vygenerovanú opačnú polaritu a dokonca byjú naraz dve sviečky
takže by som nerád niečo "uzemnil" natrvalo
musím to naštudovať, pochopiť logiku a zistiť, či je tam miesto, ktoré môžem ukostriť, ak nie, skúsim ukostriť čidlo kľukovky, podľa ktorej byje to "inteligentné" zapaľovanie...
SIMONE, rozpínanie obvodov použijem, až keď nedokážem "zrušiť" zapaľovanie kostrou...
takže by som nerád niečo "uzemnil" natrvalo
musím to naštudovať, pochopiť logiku a zistiť, či je tam miesto, ktoré môžem ukostriť, ak nie, skúsim ukostriť čidlo kľukovky, podľa ktorej byje to "inteligentné" zapaľovanie...
SIMONE, rozpínanie obvodov použijem, až keď nedokážem "zrušiť" zapaľovanie kostrou...
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak cievka je jedna s dvoma vývodmi.Z obidvoch ide iskra naraz.Tak je to na Fiat 126P .To tak môže byť nakolko iskra vo valci skočí za 4 takty dvakrát. raz normálne pri zavretých ventiloch a tlaku a raz síce tiež pred hornou úvratov ,ale ventily sú otvorené a tlak v tedy nemá ten válec.Tak mu tá iskra vôbec nevadí.Ešte raz ti píšem ,že môžeš kludne vykracovať s kostrou cievku ,ale len kontakt 1 nie 15. Modul zapalovania ti do toho kábla dáva kostru a ked nedáva tak je v tom kábli plus z cievky.
Ahoj Miki, musím sa na to poriadne pozrieť, ale tu je schéma zapaľovania:
Elektriku mám len ako povinnú jazdu, keď niečo potrebujem, tak si to viem navrhnúť, viem, ako čo "asi" funguje, viem čo je skrat a že to nie je to isté ako nekonečný odpor (rezistencia), viem čo je relé, cievka, aký je rozdiel medzi tranzistorom a tyristorom a na tom staviam moje "riešenia"...
Ale v skutočnosti som strojár, aj keď už zabudnutý a teraz som zameraný skôr na PC
Neviem, kedy sa k tomu dostanem, ale ak by Ti niečo napadlo, na prvý pohľad, mohol by si to sem hodiť, prípadne na SS...
Dík
Elektriku mám len ako povinnú jazdu, keď niečo potrebujem, tak si to viem navrhnúť, viem, ako čo "asi" funguje, viem čo je skrat a že to nie je to isté ako nekonečný odpor (rezistencia), viem čo je relé, cievka, aký je rozdiel medzi tranzistorom a tyristorom a na tom staviam moje "riešenia"...
Ale v skutočnosti som strojár, aj keď už zabudnutý a teraz som zameraný skôr na PC
Neviem, kedy sa k tomu dostanem, ale ak by Ti niečo napadlo, na prvý pohľad, mohol by si to sem hodiť, prípadne na SS...
Dík