Čaute chalalni.
Tak minuly týždeň som dal vymeniť tlmiče. Tie stare už mali najazdených 90 000km. A je cítiť ten rozdiel. Dal som to meniť v servise vo Vysokej pri Morave. Dali mi tam plynovo-kvapalinové. Všetky štyri a aj s prácou to vyšlo 7.923,-Sk.
... ja mam na svojich originalnych tlmicoch najazdeno cez 150 tis. km a ked som bol prednedavnom (koniec aprila) na STK, povedali mi ze su este na 70% OK ... Nechceli verit, ze su povodne...
Vám na STK měřej tlumiče? Nebo je to jako u nás pouze vizuální kontrola, že netečou? Už v minulosti se o tom psalo, ale tenkrát jsem z toho nepochopil, jak to na SK je.
Normalne ides na test tam je take trasadlo a trase to hore dole kolesami pekne posrupne No a v compe sa to zaznamenava a po teste ti chlapik poda papier, kde je vysledok tlmicou kolko ma ktory percent a tak
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ja mám pocit, že všetko, ćo sa týka aut máme prísnejšie. Bezpečnosti to síce prospieva, ale akékoľvek upravovanie auta je kompikovanejšie.
Čo sa týka tlmičov, mám nabehaných 100000 a na teste boli v norme a to so slušnou rezervou.
Ja mam plno plynove KAYABA EXCEL-G a som spokojny. Lepsie nez original,s KONI neviem porovnat. Vsetky styri stali 10.000 Sk aj s osadenim. Pomerne dost vela penazi,ale dufam ze na dalsich 100.000 km mam pokoj. Original Daewoo tlmice mi umreli po 110.000 km.