VW New Beetle
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
VW New Beetle
Tohle autíčko si včera pořídila (resp. bylo jí pořízeno) moje mladší ségra:
Objem motoru: 1 986 ccm
Palivo: benzín
Výkon motoru: 85 kW
Najeto: 147 000 km
Vyrobeno: 1999
V provozu od: 1999
STK: 03/2008
Servisní knížka: Ano
První majitel: Ne
Barva: žlutá
Výbava: manuální převodovka, imobilizér, ABS, manuální klimatizace, el. ovládání zrcátek, el. ovládání oken, ESP, lité disky, dálkově ovládané centrální zamykání, autorádio, spoilery, nastavitelný volant, střešní nosič, vyhřívaná zrcátka, vyhřívaná sedadla, CD měnič, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, 4 x airbag, mlhovky, senzor stěračů, senzor světel, tempomat, otáčkoměr, protiprokluzový systém kol (ASR)
Země původu: Německo
Cena: 209 800 Kč
Jako puntičkář musím uznat, že je na ty roky v opravdu slušném stavu (akorát trošku škrábnutý nárazník na levém předním a levém zadním rohu - má je totiž hodně nízko, takže obrubník to jistí).
BTW před ní to měla nějaká pipka (což je myslím zřetelně patrné na "vybavení" interiéru ). Ségra mě v tom chvilku povozila a docela příjemné svezení, vzadu je sice trošku stísněný prostor, ale vepředu místa spousta a vystupování a nastupování je jak v autobuse. Jediný, co se mi nelíbilo, byly nízké a uzké sedačky vepředu (ale možná to bylo způsobeno těmi "speciálními holčičími" potahy na sedadlech).
PS: Oproti fotkam chybi na vršku středového panelu ještě jeden model auta (menší, než je ten za zadním oknem. ).
Objem motoru: 1 986 ccm
Palivo: benzín
Výkon motoru: 85 kW
Najeto: 147 000 km
Vyrobeno: 1999
V provozu od: 1999
STK: 03/2008
Servisní knížka: Ano
První majitel: Ne
Barva: žlutá
Výbava: manuální převodovka, imobilizér, ABS, manuální klimatizace, el. ovládání zrcátek, el. ovládání oken, ESP, lité disky, dálkově ovládané centrální zamykání, autorádio, spoilery, nastavitelný volant, střešní nosič, vyhřívaná zrcátka, vyhřívaná sedadla, CD měnič, dělená zadní sedadla, výškově nastavitelná sedadla, 4 x airbag, mlhovky, senzor stěračů, senzor světel, tempomat, otáčkoměr, protiprokluzový systém kol (ASR)
Země původu: Německo
Cena: 209 800 Kč
Jako puntičkář musím uznat, že je na ty roky v opravdu slušném stavu (akorát trošku škrábnutý nárazník na levém předním a levém zadním rohu - má je totiž hodně nízko, takže obrubník to jistí).
BTW před ní to měla nějaká pipka (což je myslím zřetelně patrné na "vybavení" interiéru ). Ségra mě v tom chvilku povozila a docela příjemné svezení, vzadu je sice trošku stísněný prostor, ale vepředu místa spousta a vystupování a nastupování je jak v autobuse. Jediný, co se mi nelíbilo, byly nízké a uzké sedačky vepředu (ale možná to bylo způsobeno těmi "speciálními holčičími" potahy na sedadlech).
PS: Oproti fotkam chybi na vršku středového panelu ještě jeden model auta (menší, než je ten za zadním oknem. ).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Máme tu u nás dva takový jeden žlutý ten má krásný číslo RV-BETLE a druhý je modrý len ten má stále dáke problémy a dosť často je nepojazdný ten žlutý šlape jako hodinky tak aby aj ten váš byl jako toto jeho dvojče stále na ceste a nikdy jinak Jo a pravda je že je to holčičí autíčko pro mne byl šok ta přístrojovka-jeden budík jako v Trabantu mne teda neoslovil a ješte když mi mechanik povedal že podvozok je Octavia tak to ma šoklo No ale vážne je to i dobrá cena a hlavne fakt pro holky je to bombastický autíčko
Budik neni z Trabantu, ale presne takto to mel puvodni Brouk (ale bez toho pocitace ), a proto to ma tak i tento. Jinak podvozek, sedacky atd. pochazi z Golfa...-peha- píše:pro mne byl šok ta přístrojovka-jeden budík jako v Trabantu
ja myslel ze tato sekce bude only DAEWOO, ne naky shity VW ( i kdyz pekny)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
Nemyslim si, ze New Beetle je tuctove auto (jako Golf nebo Octavia, ze kterych vychazi). A ac to neni muj salek kavy, ten design ma neco do sebe...-peha- píše:No to je sice dobrý motor ale aj tak sa my nepáčí lebo je to takové obyč auto
New Beetle je auto pro mlady lidi pro zabavu, jinak je to nepouzitely a dost drahySlam píše:Nemyslim si, ze New Beetle je tuctove auto (jako Golf nebo Octavia, ze kterych vychazi). A ac to neni muj salek kavy, ten design ma neco do sebe...-peha- píše:No to je sice dobrý motor ale aj tak sa my nepáčí lebo je to takové obyč auto
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
to jo, kdyz jsme byli v usa (2001) tak tam jich jezdilo hafo a skoro samy zensky inside a taky mraky PT Cruiseru (libovka kara, ale taky maly)conpet píše: New Beetle je auto pro mlady lidi pro zabavu, jinak je to nepouzitely a dost drahy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet