Proč zrovna daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
ja som stale ze korejske daewoo ze to nemoze byt dobre a bla bla, potom mi dosluzila dacia a potom som mal mazdu 626 r.v. 89, vtom mi prisla moznost kupit o 7 rokov novsie daewoo za super cenu zo super vybavou, tak som ani nerozmyslal a kupil, som spokojny aj ked su nejake poruchy su to standardne z opotrebenia umerne veku a km auta, a ich oprava nieje zabijak rocneho rozpoctu mojej rodiny, cize zatial spokojny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, klidně rejpej, v tom problém není, já kritiku snesu, ale Peter S byl vůči mně i ostatním členům fora vulgární.ODISEI píše:Ivan: neber to jako rypaní nechci dopadnout jako Peter S (jinak stím jeho vyhazovem souhlasim)
A proč Daewoo? Protože je to kopie spolehlivého Opela Kadett.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
hohoho Golf?? take male nič s prepačením za nekresťanský peniaz a výbava??? v základe 0 a ostatne za príplatok /tiež nekresťanský/. Moja volba bola tiež z pohľadu ceny a "luxusu" čo tieto vozidla ponukaju.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
No proč Daewoo? Protože Espero je velké,pohodlné a já jezdím hodně.
A mám rad když vylezu z auta a nejsem rozlámaný
Tak a teď už víš proč
A mám rad když vylezu z auta a nejsem rozlámaný
Tak a teď už víš proč
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
No co tady tak čtu tak se my jeví jako že jste před nákupem použíli hlavně rozum a nenechali jste se zmást keci o korejskych vozech ( jako by tam slezli včera ze stromú) .
Četl jsem ze Daewoo ma modernější výrobní linky neš cela Škodovka ale reklama je reklama
Já , když jsem se rozhodoval koupit svoje první auto tak jsem hlavně těžil z toho že můj tatík uš nexii mněl jednu doma a to mně ovlivnilo asi něj. Potom ůdržba ( polsko mám kousek a ty ceny jsou kolikrát aš neuvěřitelné) myslim tím servis Daewoo a ten mám kousek od baraku (ale jezdím tam nerad ale to zas jindy ...) no a hlavně pomněr CENA-NAJETO-VÍBAVA- a tomu mohla konkurovat jediná značka a to zase Daewoo
Četl jsem ze Daewoo ma modernější výrobní linky neš cela Škodovka ale reklama je reklama
Já , když jsem se rozhodoval koupit svoje první auto tak jsem hlavně těžil z toho že můj tatík uš nexii mněl jednu doma a to mně ovlivnilo asi něj. Potom ůdržba ( polsko mám kousek a ty ceny jsou kolikrát aš neuvěřitelné) myslim tím servis Daewoo a ten mám kousek od baraku (ale jezdím tam nerad ale to zas jindy ...) no a hlavně pomněr CENA-NAJETO-VÍBAVA- a tomu mohla konkurovat jediná značka a to zase Daewoo
-
Ja som sa rozhodol pre moju nessi kôli cene , pohodliu výkonu , a dá sa povedať , že je bezporuchovosti. Tie choroby vekom sú normálne prene tak , ako u človeka. Mal som Š-110 a vždy som chcel mať veľké auto s pohodlím pre celú rodinu na dlhých cestách na dovolenku a vôbec celkovo.Nemenil by som. A keď doslúži , som rozhodnutý pre chevi. Je to v podstate daewoo.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
Espero
Mne sa espero paci, preto ho mam . Za tie peniaze som mohol mat tak feldu a to ani nahodou male, a je ich ako maku..
V slabej chvilke som chcel espero predat a kupit nieco nove , no akosi mi prirastlo a preto tak skoro nepojde prec...
V slabej chvilke som chcel espero predat a kupit nieco nove , no akosi mi prirastlo a preto tak skoro nepojde prec...
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Ja skor pokukujem po Hyundai Santa Fe, novsi model alebo Kia Sorento ... korea je koreatalat píše:určite cena.chcel som auto do prace a nie moc drahe.nabuduce ale na cenu pozerať nebudem/neoplatí sa to/a zrejme to bude nejaky terenak.auto stavane na teren musí na týchto cestách vydržať sto rokov.čo poviete na fronteru?
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
daewoo
....no vážení, pročítal jsem si staré čísla SM 1997 a espero byla práce " Bertoneho " ( označována už jako práce daewoo i když vycházelo z Oplu, tuším Vectry ) a to už je nějaká marka na nebi...koneckonců nexia měla taky facelit od italů ( a povedl se - původ je jednoznačně Opel kadett )...
...nenechte se otrávit koncernem VW - Škoda, nejsme pro ně nic víc než levná pracovní síla - cvičené opice - nakonec v odvodech se chovají jako všichni odvést do SR co nejméně - necelé 3 milardy proti tržbám 204 milardy ( přiznávají hrubý zisk 14 miliard ( 6,8 % proti tržbám, to může být značně pokrácené )...nakonec jsou majitelé...
mějte se fajn dejváci
...nenechte se otrávit koncernem VW - Škoda, nejsme pro ně nic víc než levná pracovní síla - cvičené opice - nakonec v odvodech se chovají jako všichni odvést do SR co nejméně - necelé 3 milardy proti tržbám 204 milardy ( přiznávají hrubý zisk 14 miliard ( 6,8 % proti tržbám, to může být značně pokrácené )...nakonec jsou majitelé...
mějte se fajn dejváci
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico