Nexia na náhradní díly - napište, co potřebujete
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nexia na náhradní díly - napište, co potřebujete
Ahoj kolegové,
volal mi před chvílí kamarád, který dělá v servisu a říkal, že tam mají jednu 3dvéřovou Nexii na rozebrání. Je téměř kompletní, tak mi kdyžtak dejte vědět, co byste potřebovali a já se Vám optám, jestli je to k sehnání a jaká by byla cena. Místo k odběru ideálně Brno, menší věci jsem ochoten poslat na dobírku.
volal mi před chvílí kamarád, který dělá v servisu a říkal, že tam mají jednu 3dvéřovou Nexii na rozebrání. Je téměř kompletní, tak mi kdyžtak dejte vědět, co byste potřebovali a já se Vám optám, jestli je to k sehnání a jaká by byla cena. Místo k odběru ideálně Brno, menší věci jsem ochoten poslat na dobírku.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím. Napsal jsem jasně, ať napíšete, co potřebujete a já zjistím, jestli je to k mání a za kolik.Snowmannn píše:ABS cidla to asi mat nebude, ze?
Nexia² project
ok, okIvan píše:Já nevím. Napsal jsem jasně, ať napíšete, co potřebujete a já zjistím, jestli je to k mání a za kolik.Snowmannn píše:ABS cidla to asi mat nebude, ze?
tak zisti ci na tom nahodou nema 2 predne funkcne ABS cidla a ci ich pripadne moze vybrat tak aby zostali funkcne
Nexia GTX 1.5 16V 1996
ND
nechci dělat reklamu,ale mrkněte na www.autotuzex.sk jsou tam bourané nexie na ND
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: ND
..mmmm a tie ceny jakeee tam majuuuu..olin píše:nechci dělat reklamu,ale mrkněte na www.autotuzex.sk jsou tam bourané nexie na ND
..a ten bohovskyyyyy priiistup k zaakazniikom..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Re: Nexia na náhradní díly - napište, co potřebujete
Po fotbalovém zápase s Německem mě ukopli na Nexii pravé venkovní zpětné zrcátko (červené). Jsem z Brna. Víte o levném náhradním?Ivan píše:Ahoj kolegové,
Tel: 549 273 528
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší bude zavolat si na 603397656 a odvolat se na mě a poptat se. Aktuálně mám hrozně málo volnýho času.
Nexia² project
zadní pružiny
zadní pružiny,kolik za ně? dík Brno
Motor
Motor do Daewoo Nexia TF 19-MPI, sedan Mail: tebain@post.cz Děkuji