Vrzganie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

a kde to mam aspon hladat ked sa to ozyva ako ozvenav jaskyni :x
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No to si měl napsat hned že parkuješ v jeskyni :lol: né teď vážně musíš vždycky najít místo kde to dělá pravidelně třeba při přejezdu prahu ve vratech nebo nájezdu na chodník a musíš jezdit tak dlouho sem a tam jako blázen a zastavit hned jak se to ozve a pak třeba houpat s autem ze strany na stranu abys ten zvuk vyloudil jinak než za jízdy a přitom si rukou sahat na jednotlivé součástky na podvozku a snažit se vycítit odkud to vychází ale musí ti to při tom vrzat je potřeba to dělat ve dvou kdy jeden houpe s autem a druhej se to snaží najít je to pakárna navíc když to vrže jen někdy :(
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No koukam, ze je to vecne tema, po tom co byl ten muj volant dole a vse je mastne az hruza, mi prestal vrzat, teda jen malinko, ale to uz neni skoro vubec slyset, nebo to mam uz vsugerovane :oops: Ale zacalo mi zase pro zmenu cosi brnet pod palubofkou u predniho okna, pred ridicem, ale zrejme to bude ten plast, protoze jak na to silou zmacknu, tak to prejde, dokud nepreskocim cosi a auto hrkne a je to tu nanovo, ale taky to uz neresim, pac, silnice jsou takovy, ze bych se divil, kdyby nic neklepalo. Pisu to jen proto, abych Vas pratele taky potesil, ze v tom nejste sami, jo a chlapi mi tu radili at dam radio nahlas, tak to tak delam 8) :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
miv
Kontaktovat uživatele:

vrzganie...

Příspěvek od miv »

mne zase pani vrzgne auto ked preradujem, konkretne ked uz v podstate spustam spojku a dostava sa to do zaberu. tak take kratke vrzgnutie... sledujem to uz dlho. najprv som si myslel ze by to mohlo byt capmi ale tie su vsetky uz vymenene za nove - aj dole aj hore. ale stale sa to prevajavi: stojim zaradim jednicku, spustam spojku a v momente zaberu: "vrzg", v podstate ked sa pohynam troska svyznejsie, vrzgnutie je intenzivnejsie. ked sa pohynam jemnulinko tak sa to nevyskytne... som uz zufaly... :cry:
miv
člen:NEXIA Club

Nexia skoncila svoju put...
Blue Lanos

Tak som si dnes zavesil leflektor na otvorenu kapotu a isiel som hladat ohnisko vrzgania 8) Samozrejme ze som neuspel :cry: ale nasiel som aspon spravnu stranu odkial to vychadza a ide to z lavej strany sa mi zda ako keby od kolesa ale to je siroky pojem :oops: Od spodu som vsetko co sa dalo a co by sa mohlo pohybovat, co je gumene som nastriekal olejom. Vysledok je taky, ze ked zahupem lavou prednou castou tak to pri jemnunkom zahupani vrzga este viac ako pred naolejovanim :cry: :cry: :roll: Ak to hahupem silnejsie tak nepocut nic ale len male rozkmity to robia!! Ja uz neviem co mam naolejovat?..... no podla toho vysledku asi uz radsej nic :lol:
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak to nasere, když je to ještě horší než předtím...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Blue Lanos

...to mi povidej :roll:
Obrázek
Blue Lanos

....s vrzanim nemame len my problemy http://www.autorevue.cz/diskuze/SubChil ... 44&Main=88

toto je dobre "Vrzani je u octavie bezne. Me vrze vzadu strop nad kufrem a vpredu budiky.
Co me ale stve vic je to, ze pri rychlostech nad 130 se mi zprava jakoby od A sloupku ozyva silny svist. Asi bol v Tatrach a chytnul nejakeho silneho svista :lol: :lol:
Nevite nekdo co by to mohlo byt? Spatne tesneni bocniho okna, celniho skla?
Zkousel jsem uz i sundat sterace, temi to neni (jsou tam origos od Skody). Do auta mi netece."
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Blue Lanos píše:....s vrzanim nemame len my problemy http://www.autorevue.cz/diskuze/SubChil ... 44&Main=88

toto je dobre "Vrzani je u octavie bezne. Me vrze vzadu strop nad kufrem a vpredu budiky.
Co me ale stve vic je to, ze pri rychlostech nad 130 se mi zprava jakoby od A sloupku ozyva silny svist. Asi bol v Tatrach a chytnul nejakeho silneho svista :lol: :lol:
Nevite nekdo co by to mohlo byt? Spatne tesneni bocniho okna, celniho skla?
Zkousel jsem uz i sundat sterace, temi to neni (jsou tam origos od Skody). Do auta mi netece."
To jste si delali tak dlouho prdel, kdyz mi vrzal volant, az se vam to vratilo plantaznici :lol:
Hele, jestli to vrze jeste vic, bud v pohode, to prejde, ja po namazani vseho od volantu a az po podlahu garaze musel vrzani snaset jeste chvili, pak se to asi jizdou ten olej a vazelina dostalo vsude a preslo to, tak to pockej a nedelaj ukvapeny zavery Piňďoure :?: Kdyz mi vrzou v kufru ty gumy u tlumicu, taky po namazani chvili trva nez to prejde 8)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Blue Lanos

No tym si nejsem tak isty, ze to prejde ale bodaj by si mal pravdu 8) Mne to kupodivu v zadu vobec nevrze :roll:
Obrázek
Blue Lanos

Voalaa a vrzani je minulost :lol: 8) este som zvedavy do kedy :oops: Dnes som odmontoval lave kolo dal to na spalek a namazal TO co prave nie je vidiet koli kolesu. Namazal som to olejom, ktory sa na vzduchu meni na vazelinu :P Este som namazal vsetko co sa hybe a je z gumy a vsetko co som od spodu uvidel :lol: ;)
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No vidíte a teď si představte že mi přijede auto do dílny s tím že někde něco vrže uvědomte si co ste na to strávili času a vynásobte si to 420 Kč nebo kolik platíte v servisu za hodinu práce a vidíte že to není žádná sranda :o a nakonec to tedy odstraníte a za 14 dní je to zpátky :x
Blue Lanos

...ale jak tomu zamedzit na furt lebo mam takeho tucha ze sa to vrati :cry: :cry: Kupa lacettiho ze? :lol: :lol:
Obrázek
Radmont

Příspěvek od Radmont »

kto maze ten jede a kto nemaze ten jede tiez, ale vrzga :lol:
novy nexiak

Re: Vrzganie

Příspěvek od novy nexiak »

Jay píše:Zdravim Vas. Mam taky jeden mensi problemik, ale lezie dost na nervy :D Pri jazde mi nieco vrzga vpredu a ani za svet neviem prist na to,co to je.. :cry: Ide to odnekial spod palubovky pred vodicom, ale az niekde velmi blizko pri okne..Myslel som, ze nieco pod stieracmi, ten plastovy kryt, motorcek na ostrekovanie, vsetko som rozobral, skontroloval, vsetko je ok..Dal som dole aj budiky, ze sa tam pozriem,ci tam nieco nie je...ale nic,co by vrzgalo..vsetko napevno upevnene. Niekedy to vrzga castejsie aj pri mensich nerovnostiach na ceste, niekedy iba pri vacsich nerovnostiach. Uz si s tym neviem rady, nemali ste vy nejaky podobny problem? Dost to lezie na nervy pocas jazdy..

Nieco podobne som mal aj ja a na koniec sa z toho vyklula prasknuta gumicka na spodnom cape ramena napravy (ked auto stalo tak to nevrzgalo aj ked som sa zavazil na blatnik)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“