Problem s lambda sondou?

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Odpovědět
kostal

Problem s lambda sondou?

Příspěvek od kostal »

Zdravim,
vim, ze muj problem se tu na diskuzi uz vicekrat diskutoval, ale muj problem bohuzel zustava.
Mam Daewoo Lanos 1.4 LPG. Pred nejakym casem mi zacala svitit zluta kontrolka (Engine check). Vetsinou se rozsviti po case, kdyz se zahreje motor (nekdy po pul hodine, nekdy driv) a pak uz sviti az do vypnuti motora. Zasel jsem tedy diagnostiku motora, de zistili "problem s lambda sondou". Tak jsem ji nechal vymenit a myslel, ze tim to skoncilo. Bohuzel to ale muj problem vubec nevyresilo. Spotreba je kolem 10l/100km mimo mesta.
Ja nejsem zadnej auto mechanik, takze se chci zeptat, jestli nevyte o nekom, kto by byl schopnej najit pricinu a vyresit ji. Klidne i nejaky dobrej (cenovo dostupnej) autoservis, kterej nepracuje systemem "tak dame novou lambda sondu a uvidime...". Nejlip z okoli Prahy, prip. Chomutova.
Dekuju za kazdou pripadnou odpoved.
Daewoo Lanos 1.4 LPG
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Golc car , U pekařky ... , Praha 9 nebo 8 ? , je to pod Prosekem . Dělají tam naši zlatí chlapci -i
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo prijed mrknem na to ale tohle nemusi byt lambdou.jestlize mas plyn tak je to problem v komunikaci s ridici jednotkou plynu.vetsina aut s plynem ma takovyto problem.muzem se na to podivat muze to byt i nekde jinde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“