Power Booster - ešte jedna vrtulka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Pane Docente,
takže priemerná spotreba s rozumnou toleranciou sa podľa teba vlastne nedá ani odmerať ani určiť...Na tomto môžeš postaviť svoju profesúru...Ale nechcem ťa naštvať, aby ti nestúpla spotreba.
Mimochodom, keď už máš tak dlho vodičák tak by si mohol vedieť, že nohu z plynu môžeš dať aj 50m alebo aj omnoho viac pred zákrutou resp. križovatkou.
takže priemerná spotreba s rozumnou toleranciou sa podľa teba vlastne nedá ani odmerať ani určiť...Na tomto môžeš postaviť svoju profesúru...Ale nechcem ťa naštvať, aby ti nestúpla spotreba.
Mimochodom, keď už máš tak dlho vodičák tak by si mohol vedieť, že nohu z plynu môžeš dať aj 50m alebo aj omnoho viac pred zákrutou resp. križovatkou.
Ivan,
ja si vážne myslím, že ak som mal zanesený papierový filter po cca 25 tis. km tak výmena za veľký bavlnený filter s omnoho menším odporom prinesie nielen okolo 5 HP, ale aj výrazne nižšiu spotrebu...
Min. dopravy USA tvrdí, že zanesený papierák zvýši spotrebu až o 10%.
Takže tie čísla čo uvádzam sú teoreticky realistické, prakticky ovšem uvidíme.
Mimochodom, nitro súpravy sa dajú zohnať zvonku za skvelé ceny a výkon je nastaviteľný. Ak to používaš s rozumom a napr. iba na šprinty, tak to motoru veľmi neškodí - iba tak, ako aj všetky ostatné spôsoby zvyšovania výkonu. Ale do bežnej premávky to rozhodne nie je...
ja si vážne myslím, že ak som mal zanesený papierový filter po cca 25 tis. km tak výmena za veľký bavlnený filter s omnoho menším odporom prinesie nielen okolo 5 HP, ale aj výrazne nižšiu spotrebu...
Min. dopravy USA tvrdí, že zanesený papierák zvýši spotrebu až o 10%.
Takže tie čísla čo uvádzam sú teoreticky realistické, prakticky ovšem uvidíme.
Mimochodom, nitro súpravy sa dajú zohnať zvonku za skvelé ceny a výkon je nastaviteľný. Ak to používaš s rozumom a napr. iba na šprinty, tak to motoru veľmi neškodí - iba tak, ako aj všetky ostatné spôsoby zvyšovania výkonu. Ale do bežnej premávky to rozhodne nie je...
-
celkom zabavnu diskusiu tu mate!Mna len napadlo ohladom tych vrtuliek,že som čítal niekde na nete ,že v USA nejaká "firma" predavala obyčajný nerezový valec ,ktorý mal vraj znižovať spotrebu a emisie.Dokonca to nejake policajne oddelenie nakupilo do všetých aut... až neskôr ked sa tym začali zaoberať media,zistili,že ich pekne podfukli,po firme sa zlahla zem a niekto sa pekne nabalil,takže vetreakom do PC by som moc neveril.špecialne pre teba Peter by som odporučal,postav si Joe´s Cell a jazdi zadara a vraj to zvyšuje výkon o polovicu!Nevyskušaš a nezreferuješ ?
Daewoo Tico , r.v. 1996
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Erricco ..
PeterS si daaa Nitro...
..niekde sa tu aj preberal JoeCell...
a niekde som tam aj spomenul kolko vody by trebalo rozlozit aby clovek uzivil 1.3ku Favorita..
..a az mi vyjde konecne cas..
..tak to dom zbastliim .. suciastky uz maam kupenee...
..plechy nastrihaam..voda naprsiii...
PeterS si daaa Nitro...
..niekde sa tu aj preberal JoeCell...
a niekde som tam aj spomenul kolko vody by trebalo rozlozit aby clovek uzivil 1.3ku Favorita..
..a az mi vyjde konecne cas..
..tak to dom zbastliim .. suciastky uz maam kupenee...
..plechy nastrihaam..voda naprsiii...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Vrtulka v saní to bolo už robené na karburátorových motoroch.Tam ,ale vrtulka slúžila na lepčie rozprášenie benzínu pri výstupe s karburátoru.Mala pomáhať ,ale skutočnosť bola iná .Bolo to zbytočné snaženie inžinierov.Tak ako náš kolega by chcel, tak doporučujem vrtulu z vrtulníku .Ale má možnosť ešte rozmýšlať o kompresore.Získa lepší vzhlad a zbaví sa prebytočných peňazí.Dúfam ,že nezačne s nitrom.Apríl sa blíži.Vybite mu to z hlavy
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..pocuvajtema VY Nitro-Vtrulkaaci...
..sa vam nexe hladat alebo co .. ??
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7979
..sa vam nexe hladat alebo co .. ??
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7979
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
-
- Kontaktovat uživatele:
NHele ftipálku tu srandu som tu našel keď som tu začínal a môj kolega je z toho hotový on má tiež Favorita a Joe s Cell si chce urobiť lebo tie platničky do umelej nádoby s vodou už dával a žiadny velký efekt tak teraz zase dačo skúša Keby to rozbehol tak sa nebojte hned to sem frknu teda pokál na to nebude mať patent
Nahodou ta "vrtulka" mohla mat prinos v znizeni spotreby pretoze vlastne skrtila prietok cez karburator a tak posobila ako tehla pod plynomdedo.miki píše:Vrtulka v saní to bolo už robené na karburátorových motoroch.Tam ,ale vrtulka slúžila na lepčie rozprášenie benzínu pri výstupe s karburátoru.Mala pomáhať ,ale skutočnosť bola iná .Bolo to zbytočné snaženie inžinierov.Tak ako náš kolega by chcel, tak doporučujem vrtulu z vrtulníku .Ale má možnosť ešte rozmýšlať o kompresore.Získa lepší vzhlad a zbaví sa prebytočných peňazí.Dúfam ,že nezačne s nitrom.Apríl sa blíži.Vybite mu to z hlavy
jo, a urcite aj prinos vo vykone, lietadla maju tiez vrtulu a ako rychlo lietaju...ppp píše:Nahodou ta "vrtulka" mohla mat prinos v znizeni spotreby pretoze vlastne skrtila prietok cez karburator a tak posobila ako tehla pod plynomdedo.miki píše:Vrtulka v saní to bolo už robené na karburátorových motoroch.Tam ,ale vrtulka slúžila na lepčie rozprášenie benzínu pri výstupe s karburátoru.Mala pomáhať ,ale skutočnosť bola iná .Bolo to zbytočné snaženie inžinierov.Tak ako náš kolega by chcel, tak doporučujem vrtulu z vrtulníku .Ale má možnosť ešte rozmýšlať o kompresore.Získa lepší vzhlad a zbaví sa prebytočných peňazí.Dúfam ,že nezačne s nitrom.Apríl sa blíži.Vybite mu to z hlavy
Nexia GTX 1.5 16V 1996