unik kapaliny
Moderátor: Blue Lanos
kapalina
...to Brousek nechci odporovat ( máš dost zkušeností a dost si toho rozdělal a zkušenosti se tak píšou špínou za nehty ) ale v tvém případě je asi někde chyba...uzavřený chladící okruh ( při zahřátí se natlakuje a po vychladnutí kondesují páry zpět ( není špatný víčko vyrovnávající nádoby, neuniká tam tlak ) co třeba to - natlakovat a vono by se ukázalo - nemrznoucí náplň zvyšuje bod varu kapaliny...ale opravdu nechci dělat " chytrýho " to je parketa pro palikxe a petrma ( těm proběhnou rukama dost matesů )...já u nexie v podstatě o ní nevím ( jenom při každým zvednutí kapoty ji pohledem zkontroluji )...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Čauky Serpico:
absolutně jsem ti nyní nepochopil kam svým posledním příspěvkem míříš a nevím čím a kde jsem udělal nějakou chybu a proč tu zmiňuješ uzavřený chladící okruh, který absolutně nesouvisí s tématem na který jsme reagoval ohledně těsnění hlav u Favoritů, kde opravdu bylo použito nevyhovující složení materiálu na těsnění.
absolutně jsem ti nyní nepochopil kam svým posledním příspěvkem míříš a nevím čím a kde jsem udělal nějakou chybu a proč tu zmiňuješ uzavřený chladící okruh, který absolutně nesouvisí s tématem na který jsme reagoval ohledně těsnění hlav u Favoritů, kde opravdu bylo použito nevyhovující složení materiálu na těsnění.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
dolévání
.. to Brousek, já jsem nepochopil " dolévání " a to stálé, jenomže zcela jiné tekutiny a to o mnohem chutnější prostě jsem se přehlídl a nepochopil jsem tvůj obrázek....měj se a dolévej....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: dolévání
pohodička SerpicoSerpico píše:.. to Brousek, já jsem nepochopil " dolévání " a to stálé, jenomže zcela jiné tekutiny a to o mnohem chutnější prostě jsem se přehlídl a nepochopil jsem tvůj obrázek....měj se a dolévej....
mějte se fajn
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km