NIKDY...PARAMO. odnesly mi to hydrostavy a čerpadlo.Najel jsem na něj 194 km.a oprava za 12 litrů.nešetřete na olejiSerpico píše:...vážení po tom co jsem kdysi dávno rozdělal motor u škodovky a ve vaně našel vrstvu "bláta" a to více než centimetrovou ( český olej mi nesmí do domu, připouštím, že ledacos se mohlo změnit ale ztratily mou důvěru ) dávám cizí oleje v mém případě Castrol Magnatic 10W - 40 tedy polosyntetiku odpovídá době výroby auta....
mějte se fajn
Výmena oleja
Moderátor: Blue Lanos
Re: olej
- Reklama
Re: olej
NIKDY...PARAMO. odnesly mi to hydrostavy a čerpadlo.Najel jsem na něj 194 km.a oprava za 12 litrů.nešetřete na olejiSerpico píše:...vážení po tom co jsem kdysi dávno rozdělal motor u škodovky a ve vaně našel vrstvu "bláta" a to více než centimetrovou ( český olej mi nesmí do domu, připouštím, že ledacos se mohlo změnit ale ztratily mou důvěru ) dávám cizí oleje v mém případě Castrol Magnatic 10W - 40 tedy polosyntetiku odpovídá době výroby auta....
mějte se fajn
olej
....to Bohous vítám Tě u nás na servru, " hydroštely " jsou drahý a nakonec i značkový olej se dá koupit za 200 - 220 Kč / 1l v mým případě Castrol Magnatic 10W - 40 a ještě dodávám v zimním období k zahřatí motoru je třeba odjed až 5km na provozní teplotu a pro olej je tato doba 4 - 5x delší, a teď už není co dodávat....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico