zadní repro u sedana
Moderátor: Blue Lanos
zadní repro u sedana
Zdarec všicni kalosáci, chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neměnil zadní repro u sedanu, ale bez úprav. Do těch děr co tam jsou z výroby a bez výměny káblů a bez zesíku, připojený jen na rádio. Mohli byste mi dát nějaký tipy lépe hrající repro než ty sériovky? Díky za rady a ať nám jezdí a nezlobí
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Hrat to moze fajn, ale zo starou Teslou to nema nic spolocne, nastupca tesly je TVM-Acoustic (www.tvm-valmez.cz) a tí nič modré ani "kevlarové" nevyrábajú
repro
Na co měnit něco co funguje.Mě se zdá že mi to hraje v pohodě .Možná je to tím že už jsem trochu hluchej ale fakt se mi zdá že MODREJ PUNTÍK 4x40 hraje slušně.Pravda je že nepotřebuju aby mi rádio zvedalo střechu .hoj
Re: repro
ja by som skôr predné vymenil.Ale bojím sa tie dvere rozobrať a okrem toho neviem,aké by tam mohli rozmerovo ísť...Neviete náhodou?
To Pik: vieš,neide o to,či ti to dvíha strechu alebo nie.ba naopaK! Môžem len doporučiť kvalitnejšie repro (samozrejme zvuk nie je len "repro",ale to by sa zbytočne išlo do velkých peńazí))z toho dôvodu,aby boli frekvencie "vyrovnané" a z toho aj vyplíva to,že ak je všetko krásne počuť,tak to nemusíš vypekať ...Ale zvuk je vždy iný v rôznych autách.Čiže inak znejú v kalose a inak vo forde,atď..-treba mať štastie a trafiť sa.-čo je teda skôr "lotéria":lol:
To Pik: vieš,neide o to,či ti to dvíha strechu alebo nie.ba naopaK! Môžem len doporučiť kvalitnejšie repro (samozrejme zvuk nie je len "repro",ale to by sa zbytočne išlo do velkých peńazí))z toho dôvodu,aby boli frekvencie "vyrovnané" a z toho aj vyplíva to,že ak je všetko krásne počuť,tak to nemusíš vypekať ...Ale zvuk je vždy iný v rôznych autách.Čiže inak znejú v kalose a inak vo forde,atď..-treba mať štastie a trafiť sa.-čo je teda skôr "lotéria":lol:
repro
RE:Muco Víš já si nemyslím že by v autě muselo být nějaké HI-FI.Pořád když jedeš máš tam spoustu rušivejch zvuků.Já mám hudbu jenom jako kulisu,někdy mám radši ticho.Jestli jsi dělal v rozhlase tam jsou trochu jiný podmínky pro šíření zvuku.Třeba ticho.Jinak máš určitě pravdu dobrý sluchátka řádně nasazený jsou . hoj
re
dedo Miky:to je to co jsem psal výš.Když těch 4x200W trochu osolíš tak ti to začne zvedat střechu a v Temelíně musejí přidat na výkonu .Jinak jak jsem psal taky výš jsem z práce taky trochu přihluchlej(tepelná elektrárna).takže hudba jako kulisa to jóó. .hojJeště jak píše Muco okolní zvuky:Koloušek mi jde taky potichu ale obšas někoho potkám, pootevřu okénko,no poslechová mísnost to není! hoj
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
A takú hudbu je škoda pokaziť rádiomhttp://www.livevideo.com/video/22A042BA ... ngine.aspx.Popočúvaj a posúd ako hraje.