Nexii k moří

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

ODISEI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ODISEI »

no vem te si třeba takovu GPS navigaci . Četl jsem ve Světu motoru že tam dost kontrolují ty Gpska ktere umi nahlasit policejní kontroli a to je nemusite mít ani zapnuté
Reklama

simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

ODIS no neviem ako to maš s tým gps ale policajnu hliadku ako to nahlasi to si neviem predstaviť ked asi každu hodinu stoja na inom mieste vopred neohlasenom??? namaš na mysli antiradar?
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

me dovolena za tyden vysla dohromady na 5442km, a esperko prezilo ve zdravi jen sem dvakrat pichnul :D :D

Jinak co vydrzi Deurolet si precti treba tady :)
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... na&start=0
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Damek

Příspěvek od Damek »

BG velmi dobru skusenosť a cesty maju asi lepšie ako na SR aspon v mojom okolií
Ja som bol minulý rok dole na juhu a cesty a doprava boli des a hroza. Kto nemal gaz alebo moskvic sa vytriasol jak na kolotočoch. možno k známejšímcentrám to je lepšie ;)
Tony M

Příspěvek od Tony M »

My chodíme do Chorvátska každý rok, posledné tri roky na Matízkovi. Cesty do Chorvátska sú fajn, cez celé Chorvátsko je diaľnica, ktorá je perfektná. Pumpa presne každých 40 km, odpočívka každých 20 /každá druhá má pumpu/. Pumpy sú na super úrovni.
Jediné riziko sú zácpy v horúčavách, ktoré preveria chladiaci systém. Skontroloval by som všetky hadice, podozrivé vymenil, vymenil by som aj kvapalinu a ide sa.
Nebezpečie rozbitia auta na diere hrozí skôr na Slovensku ako v Chorvátsku.
Ostatné cesty sú však v rôznom stave, niektoré úseky pripománajú cesty v Bratislave.
Policajti merajú ako besní, pozor na rýchlostne limity! Pokiaľ neprekročíš rýchlosť, nehrozí žiadna buzerácia typu doklady, lekárnička apod.
Pokiaľ je Nexia dobre servisovaná + podrobná revízia chladiacej sústavy, nič nehrozí a prajem dobrú a štastnú cestu. Ubytovanie je lacnejšie v súkromí. Veľké letoviská sú nechutne precpané, v malých sa mládež nudí (my so ženou vhľadávame radšej dobrý gril ako diskotéku). Obrázek Obrázek
Chevrolet Spark 0.8 , pred tým Daewoo Matiz 0,8 S
ODISEI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ODISEI »

Simon je to něco jako RDS na radiu ale přesný název je RDS-TMC a posílá ti to dopravní informace mně osobně uš párkrat na radiu psalo informace o radarech je to zavislé především na vysílací stanici. Boužel je málo stanic které RDS využívají na maximum :?
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

upřesňuju, že to černý zvěrstvo na oknech mý Feldy byly samozřejmně nehomologovaný folie.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Pánové od "B" sloupků můžou být na autě použity folie,ale jen homologované. Jo a Němci jsou pěkný svit měsíčku svit. Na Kadettovi mě přišly folie na předních sklech na 100 euro pokuty a to ten Helmut ještě chtěl,abych je na místě sundal. :roll: Byla to běžná hlídka,přes Rozvadov jsem projel ůplně alles ok. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
milosh

Příspěvek od milosh »

Petr Soukup píše:Pánové od "B" sloupků můžou být na autě použity folie,ale jen homologované. Jo a Němci jsou pěkný svit měsíčku svit. Na Kadettovi mě přišly folie na předních sklech na 100 euro pokuty a to ten Helmut ještě chtěl,abych je na místě sundal. :roll: Byla to běžná hlídka,přes Rozvadov jsem projel ůplně alles ok. :lol:
mas foto jak to vypadalo predtim? mel jsi na ne atest?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:
Petr Soukup píše:Pánové od "B" sloupků můžou být na autě použity folie,ale jen homologované. Jo a Němci jsou pěkný svit měsíčku svit. Na Kadettovi mě přišly folie na předních sklech na 100 euro pokuty a to ten Helmut ještě chtěl,abych je na místě sundal. :roll: Byla to běžná hlídka,přes Rozvadov jsem projel ůplně alles ok. :lol:
mas foto jak to vypadalo predtim? mel jsi na ne atest?
Original měl okna tonovaná do pískova,ale černý třídvířko? Šup tam černé folie. :lol: Atest měli,ale na přední skla ti nikdo atest nedá. :(Proto mám na nexii jen zadní a zadní boční. Přední boční už nee. Fotky bohužel nemám.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
milosh

Příspěvek od milosh »

Petr Soukup píše: Atest měli,ale na přední skla ti nikdo atest nedá. :(Proto mám na nexii jen zadní a zadní boční. Přední boční už nee. Fotky bohužel nemám.
Ja mam novy folie na predku i s atestem, prej to je max. co policajti dovolej, propustnost 73% a maxmum je 70%. foto najdes v tematu Folie na nubiru strana 4 tusim :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:
Petr Soukup píše: Atest měli,ale na přední skla ti nikdo atest nedá. :(Proto mám na nexii jen zadní a zadní boční. Přední boční už nee. Fotky bohužel nemám.
Ja mam novy folie na predku i s atestem, prej to je max. co policajti dovolej, propustnost 73% a maxmum je 70%. foto najdes v tematu Folie na nubiru strana 4 tusim :D
Už jsem na to koukal a vypadá to dobře. Mě v té firmě co mi to dělali řekli,že na přední okna mi dají atest jen na bezpečnostní folie,jinak nee. Posílal jsem ti ss,tak na ni hod oko. :lol: :lol: :lol:
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

a všimli jste si že půlka auta s foliema a půlka bez vypadá pěkně blbě ? Vídávam to v německu a než mít folie jenom na zadních bočních, tak radši nikde
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Krtek píše:a všimli jste si že půlka auta s foliema a půlka bez vypadá pěkně blbě ? Vídávam to v německu a než mít folie jenom na zadních bočních, tak radši nikde
Moje řeč.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Dede

Příspěvek od Dede »

Krtek píše:a všimli jste si že půlka auta s foliema a půlka bez vypadá pěkně blbě ? Vídávam to v německu a než mít folie jenom na zadních bočních, tak radši nikde
No toto isté som si povedal aj ja ... a ako to dopadlo posúďte sami :arrow: Obrázek

No už len so slzou v oku spomínam.....

Takto pekne som došiel až do Normandie, v nemecku 2 kontroly a bez problémov, stále som ztiahol predné okná :lol:
2mesiace som potom na tom behal po francúzku a tiež nič ... bez problémov
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“